Valg af partnerSiden 2005 har jeg rendt rundt og studeret hvad det er for nogle mekanismer der gør, at kvinder falder for en bestemt type mand. Jeg har selv været umådeligt heldig med mine egne erobringer, der ligger i toppen af smukke og kloge kvinder.

Jeg havde dog ingen anelse om hvad jeg gjorde rigtigt og om der var plads til forbedringer, så jeg begav mig ud på en opdagelsesrejse som ikke er slut endnu!

Overrasket blev jeg. Endda rigtig meget. Det er nemlig ikke den søde, flinke fyr der stikker af med kvinderne. Det er en helt anden type. Vi skal meget mere over i afdelingen Bad Boy. Altså en der er ligeglad med hvad andre tænker og mener om ham. En der virker lidt farlig, tør vove pelsen og ikke er bange for at tage en chance. Han er tilsyneladende ligeglad med kvinden og det trigger en mekanisme der handler om at vi vil have det vi ikke kan få!

Alfahannerne har disse egenskaber naturligt og bruger rutinerne på en for dem naturlig måde. Betahannerne kan lære at gøre det samme.

De 5 vigtigste Bad Boy egenskaber er:

1. Social proof.

Evnen til at begå sig socialt oversættes af reptilhjernen til evnen til at kunne håndtere enhver situation = evnen til at sikre kvinden og afkom en tilværelse.

 

2. Pre-selected.

Når en mand først er ‘anerkendt’ af en kvinde i et selskab, opfatter andre kvinder det instinktivt og så overtager de helt enkelt den første kvindes godkendelse af manden. Dermed er en stor barierre fjernet for manden der får meget lettere ved at gå på scoretogt blandt resten af selskabets kvinder. At være eller kunne foregive Pre-selection er uhyggelig effektivt!

 

3. High status.

Betyder alfahan. Kvinder går instinktivt altid efter lederen af gruppen. Alfahannen. Den mand de andre mænd ser op til eller følger/adlyder er ham der kan ‘tænde’ kvinden. Hendes reptilhjerne fortæller hende at her er en der kan beskytte og forsørge både hende og evt. afkom.

 

4. Humor.

At kunne se ting fra den lyse eller humoristiske side, viser overskud og dermed evne til at håndtere det uforudsete.

 

5. Push Pull.

Er meget, meget effektiv. Det fungerer på den måde at han f.eks rører ved kvinden i et sekund eller to så hun tror at han er interesseret. Så slipper han sit tag og snakker om noget helt andet eller ser måske ud som om han er på vej væk. Så går der 10 – 20 sekunder og han rører ved hende igen. Og så kører den. Det efterlader kvinden med en voldsom tvivl – er han interesseret eller ikke.

Det kan også gøres verbalt. Først giver man hende en kompliment. Derefter nedgør han hende en smule. F. eks. kan han sige: Du ser rigtig sød ud. Holder en kort pause. Du ligner faktisk min lillesøster!

Så først en optur hvor han viser interesse. Derefter bliver hun pillet ned til lille søster niveau og viser disinteresse. Det gør man selvfølgelig med et glimt i øjet og et smil på læben. Let overlegent, elegant og med humor. Det virker specielt godt på kvinder der ikke kan gå i byen uden at få hundredevis af tilbud og dermed har NEJ skiltet oppe længe før man kan sige Hej.

Det sender blandede signaler og efterlader hende i en tilstand af at ville vide/finde ud af hvad der foregår. Push Pull er den mest effektive måde at skabe tiltrækning i en kvinde på. Det gør manden uforudsigelig og dermed spændende.

Det virker også hvis bare kvinden TROR det forholder sig sådan!

 

Game.

For snart 20 år siden opstod der en subkultur i USA hvor en flok mænd begyndte helt bevidst at undersøge hvad der virker på kvinder og hvad der ikke gør. Mange af de mænd – se dem her, har efterfølgende undervist i teknikkerne og de har bredt sig til det meste af verden.

At gå ud i byen og øve sig i at beherske disse punkter hedder At Game. Deraf bogen The Game som Neill Strauss har skrevet.

Kvinder SIGER ofte at de går efter en bestemt type, men realiteterne er nok at de reelt falder for alfahannen (Integral Orange). Den robuste, stærke mand der ser ud til altid at være oven på. Den kraftfulde mand der kan feje benene væk under hende, få det til at ‘klikke’ eller tage hende med storm.

“Kald det kærlighed. Kald det lige hva’ du vil”. Jeg kalder det evolution og reptilhjerne. Og jeg kalder det strategi og teknik. Og nogle gange fører det faktisk til et godt forhold.

Men mit spørgsmål er så, hvorfor skal vi som mænd gå denne indirekte vej for at score en kvinde?


Hvorfor kan vi ikke bare ‘mødes’ i øjenhøjde?

Det kan vi ikke fordi vi har noget der hedder underbevidsthed. Og den modarbejder os som regel. Men ved at bruge de fem teknikker går manden fuldstændig under hendes radar. Hun opdager intet før hun pludselig står med en længsel/fascination efter at få fat i netop ham der behersker spillet. Han går simpelthen uden om alarmerne og direkte ind!

SÅ længe vi har en underbevidsthed er vi ikke hele mennesker, men vi er dog et sted i evolutionen hvor flere og flere mennesker nærmer sig mere helhed. Det betyder at mange kvinde ikke længere vil tage til takke med en alfahan. Det betyder at mange kvinder er begyndt at gennemskue ‘gamet’ og vil have mere.

Disse kvinder vil have noget andet. De vil have nærvær. Og ved at bruge strategier og teknikker forsvinder nærværet. Det gælder både for alfahannen der bruger dem ubevidst og for betahannen der har lært The Game. Når vi bliver mere hele begynder nærværsevnen at at tælle som en betydelig faktor i hvad en kvinde vil have. Hun vil ikke længere kunne scores af en teknik. Hun vil have en mand der kan stå fuldstændig skarpt i sit Maskuline nærvær. Rumme hende. Rumme verden. Og han skal have et formål med sit liv og han skal kunne se hende passe perfekt ind i det formål.

Der sker det der gennem hele evolutionen altid er sket. Kvinden udfordrer manden så han vågner op og gør noget. Når han så har lært lektien på et bevidsthedsniveau, skruer hun op for kravene og ham må videre til det næste! Kvinden kræver mere og mere af manden. Det eneste manden kræver af kvinden på alle niveauer og gennem hele evolutionen er at hun er sexet og frugtbar! Det er altså kvinden der sikrer fremskridtet! Uden kvindens krav til mandens udvikling ville han bare ligge hjemme på sofaen og zappe med en pilsner i hånden… Nå nej. Hverken sofa, pilsner eller remote ville være opfundet…!

Manden har således været bagefter og kvinden har skullet være mor for ham og fortælle/vejlede ham i hans udvikling. Det er ved at ændre sig! Når manden vågner op til sit eget Maskuline nærvær og indser hvad han skal gøre, vil kvinden ikke længere tage denne maskuline rolle på sig. Han vil være vågnet op til dåd og kan finde ud af det selv!

Og så kan vi mødes i øjenhøjde!

 

Læs mere om spirituelle parforhold her

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer