Den Maskuline urkraft findes i to udgaver. Den ubalancerede og den balancerede. På de første seks niveauer har vi den rå og rene Maskuline urkraft. Den er ensidig, kan vippe over i vold og overgreb og vi kender den fra Alfahannen. Det er det maskuline der tager beslutningerne.

Denne mand er kun en halv mand fordi han ikke er i kontakt med sin Anima. Hele hans feminine side er ubevidst og dermed projiceret ud på en passende kvinde. Ubevidstheden efterlader altid et behov og derfor går alfahannen ud og skorer kvnder. Han skal have dækket sit behov. På det ydre plan er det et behov for sex og status. På det indre plan er det et behov for anerkendelse. Op det dybeste plan er det et behov for at blive hel. Men at gå ud og skore en kvinde, giver kun en kortvarig følelse af at være hel. Det er kun en midlertidig smagsprøve på hvordan det kan blive, hvis man behandler sine behov med respekt.

Til de to udgaver af den Maskuline urkraft, findes også to måder at starte og etablere parforhold på. På de første seks niveauer er det manden der ved hjælp af sin kraft i en eller anden udgave, skorer, fejer benene væk under eller tager sin kvinde med storm. Det der er helt afgørende her er  at han kan formidle at han har Høj Social Status!

På det andet niveau bruger manden sin Maskuline kraft på sin mission og sin retning frem for på at skore kvinder. Det giver ham et center og når det center bliver stort og stærkt, bliver det attraktivt for kvinder. De vil begynde at sværme om ham som elektronerne omkring en atomkern. Og atomkernen gør jo ikke noget. Den er bare i sit center og med sin magnetisme tiltrækker den kvinder der begynder at cirkle omkring det center.

Denne mand er hel. Hans maskuline kraft er afbalanceret med fundet af hans egen indre kvinde og når det maskuline og det feminine inden i er i balance, giver det en meget mere præcis æg autentisk kraft. En kraft der er baseret på evnen til at være meget mere nærværende. Hvor alfahannens kraft er manipilerende for at opnå behovestilfredsstillelse, er den hele mands kraft den motor der bringer hans projekt i mål og kvinden er energien, brændstoffet.
Det der er helt afgørende her er om manden har retning og mening i livet!

Den mand vil have en kvinde der passer ind i hans retning og livsprojekt så han vurderer om kvinden passer ind i hans projekt.

Det er det maskuline der tager beslutningerne, men det er det feminine der sørger for at det er de rigtige beslutninger.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]