Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud.

Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt. Man kan sige at det er kvinden der udtrykker evolutionens krav overfor manden, som så må udvikle sig hvis han vil have det hun kan tilbyde.

Farverne betyder bevidsthedsniveauer og vores værdier og livsanskuelser skifter når vi flytter os til den næste farve. Vi kan ikke gå ned eller tilbage.

KompatibilitetsMatrix

Anima/animuskomplekset

Mandens indre kvinde er det som i virkeligheden styrer hvilken ydre kvinde han finder interessant. Den udvikling er gerne illustreret i fem trin som nogenlunde svarer til de Integrale farver. Den kaldes Anima komplekset.

Kvinden som mor.  (Infrarød og Magenta)
Manden har ikke frigjort sig fra sin mor eller i hvert fald fra sit billede om at mor leverer tryghed, næring og kærlighed. Han er en mor dreng, ofte impotent.

Kvinden som sexobjekt. (Rød og Rav)
Manden som tyr og forfører. Don Juan. Manden kaster sig ud i alle de sexuelle forhold han kan opdrive. Kortvarige forhold da han ser kvinder som erobringer. Jo flere jo bedre. Manden tager og kvinden bliver taget.

Kvinden som hustru. (Orange)
Manden er klar til et forhold og familie. Konen skal give ham støtte. Hun skal være trofast og omsorgsfuld.

Kvinden som guide til kreativitet og opvågnen. (Grøn) 
Manden er klar over at den ydre kvinde er en afspejling af den indre og er klar til en udviklingsrejse uanset den er vanskelig og udfordrende. Mange mænd rammer en dybere identitetskrise der skal håndteres og bliver dermed helt uinteressante for kvinder.

Kvinden som ligeværdig partner. (Blågrøn og Turkis)
Han møder kvinden med accept og ligeværd. Parat til at kaste sig ud i udfordringerne. Ikke afhængig af hendes anerkendelse. Dybere spirituelle realisationer og opvågnen til de ellers lukkede dimensioner af tilværelsen. Manden kræver at kvinden er nogenlunde i balance og kan skifte mellem det feminine og det maskuline efter hvad situationen kræver. Nærvær er et krav hun ikke kan komme uden om.

 

Tilsvarende har kvinden en indre mand som kontrollerer hvem hun finder attraktiv. Det kaldes for Animus komplekset.

Manden som fremmed og outsider. (Infrarød og Magenta)
På grund af svigt og overgreb i barndommen har vi her en kvinde som både hader mænd og behøver dem samtidig. Når han kommer for tæt på trækker hun sig og når han trækker sig forfølger hun ham. En dybt uhensigtsmæssig mekanisme der effektivt forhindrer at begge parter kan være nærværende. Hun er som en kat der leger med musen.

Manden som far, konge eller Gud. (Rød)
Hun har brug for hans anerkendelse for at føle sig værdifuld. Hun har brug for en at se op til og forsøger at gøre sig attraktiv på alle måder med fysisk træning og stort sminkeforbrug. Hun kan være charmerende og yndefuld. Vil gerne begæres og stiller sig selv sexuelt til rådighed. Kan også forsøge at tilpasse sig mandens intellektuelle interesser for at gøre sig interessant.

Manden som helt. (Rav)
Han skal sørge for hende, beskytte hende og passe på hende. Derfor skal han være stærk, modig og klog, han skal kunne dække hendes behov. Han er ridderen på den hvide hingst. Han skal være flot, intelligent, have et godt rygte, have en solid økonomi, være loyal og have integritet. Gerne højere uddannelse, en god karriere og en evne til at kunne tilpasse sig omstændighederne uanset hvad der sker, således at han viser at han altid kan klare skærene. Hun vil støtte ham så længe han leverer de varer.

Manden som selvstændigt væsen. (Grøn og Orange)
Kvinden har opdaget at hun bliver nødt til at vælge sig selv og tage sine behov alvorligt. Hun er ikke længere følelsesmæssigt afhængig af anerkendelse og har opgivet tanken om at være perfekt for at tiltrække en mand. Hun er selvstændig og uafhængig og kræver det samme af en mand – hvilket faktisk kan gøre det sværere fordi to meget selvstændige mennesker let kan komme på tværs af hinanden. Denne kvinde oplever at der er langt mellem de gode mænd og vælger ofte (frivilligt eller ufrivilligt) at være alene fremfor at være i et afhængighedsforhold.

Manden som ligeværdig partner. (Blågrøn og Turkis)
Hun har accepteret at konflikt og udvikling er en del af livet og ønsker en ligeværdig mand der vil deltage i en mere bevidst udviklingsproces. Hun har indset at vi har nogle behov der inkluderer en tæt samarbejdspartner og hun manipulerer og ‘shittester’ ikke længere sin mand. Hun kræver et højt niveau af nærvær. Vi bliver samskabende.

 

De Integrale etaper.

På de farvede udviklingstrin har kvinder og mænd meget forskellige primærfantasier. Op gennem udviklingstrinnene stiller kvinder flere og flere krav til den mand de vil have, hvorimod mænds krav kun ændrer sig lidt. Det giver en divergens i vores primærfantasier idet mænds aktiver (tilpasningsevne) stiger med alderen hvor i mod kvindens (udseende) falder. Den korte version er at det skaber flere singler.

Infrarød:
Kvinder tiltrækkes af mænd der har udviklet overlevelsesmuligheder i hverdagen.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop.

Magenta:
Kvinder tiltrækkes af mænd der evner at tilpasse sig omgivelserne og udnytte ressourcer maksimalt, kan formilde guderne (skabe sikkerhed) og loyalitet over for familie og tilhørsforhold.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop og sunde instinkter.

Rød:
Kvinder tiltrækkes af uafhængige mænd med selvtillid, vilje (aggression), potens og evnen til at udnytte andre til egen fordel.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop og at hun har en høj ‘fuckability faktor’. Hun skal have respekt for ham og hans behov.

Rav:
Kvinder tiltrækkes af mænds success med pålidelighed, fast indtægt, hengivenhed for familie, religion eller fædreland.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop og at hun er sexuelt villig. Hun skal have respekt for ham og hans behov. Være elegant og hengiven.

Orange:
Kvinder tiltrækkes af mænds success med målt på indkomstniveau, fremtidigt (indkomst) potentiale, formue, status, høj uddannelse, titler, karriere præstationer, ambitioner, intellektuel viden, fysisk fit (store overarme mv.), vindermentalitet.

Mænd tiltrækkes af en sund og sexet krop og at hun er sexuelt åben. Hun skal have stil. Være elegant, hengiven og støtte manden.

Grøn:
Kvinder tiltrækkes af mænds success målt på passiv indkomstniveau, rigdom, altruisme, følelsesmæssig åbenhed, miljøbevidsthed, sundhed, sensitivitet. (Aktivisten, healeren, filantropen, kunstneren, guruen etc.).

Mænd tiltrækkes af en sund og smuk krop og at hun er sexuelt åben. Hun skal støtte manden.

Blågrøn:
Kvinder tiltrækkes af mænds visdom, evnen til at integrere Skyggen/transformere det negative. Selvudvikling. Mere nærvær.

Mænd tiltrækkes af en sund og smuk krop og at hun er sexuelt åben. Hun må også godt besidde en vis grad af nærvær.

Turkis:
Kvinder tiltrækkes af mænds evne til at bringe lys ud i mørket. En betydelig evne til at være nærværende og til at give af sit overskud. Han skal udtrykke højere bevidsthedstilstande, spirituel realisation og selvtranscendens.

Mænd tiltrækkes af en sund og smuk krop og at hun er sexuelt åben. Hun skal besidde evnen til at være meget nærværende. Hun skal være ligeværdig partner på alle store områder. Hun skal være tantriker eller være klar til det.

 

Hvad så i fremtiden?

Det at kvinden stiller større og større krav til manden har gjort, at vi er nået her til hvor vi er i dag. Mænd forsøger at blive stadig mere succesfulde for at kunne klare sig i kampen om de smukkeste kvinder. Det har skabt industrialisering og forurening. Det har skabt penge og gæld. Det har skabt ofre og bødler. Magt og afmagt.

Jeg tror at det næste evolutionære krav fra kvinder til mænd er evnen til, at være meget mere nærværende og dermed mere sig selv. Det vil medføre at mænd i langt højere grad vil kunne overskue både de negative og de positive konsekvenser af de valg de gør. Det vil uundgåeligt medføre en højere etik og det vil være i elvte time i forhold til vores arts overlevelse.

Evolutionen sorterer hele tiden arter fra. De mest kendte er nok dinosaurerne. Evolutionen vil noget og den kommer derhen med eller uden os som art. Hvis vi falder for langt fra planen laver evolutionen blot et nyt skud. En ny art der er bedre egnet. Ligesom da Neandertalerne måtte forlade scenen stærkt presset af Homo Sapiens.

love-163690_640

Nærvær er sexet!

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 1.7]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer