Vi har jo længe gerne villet ha’ de kvindelige værdier ind på arbejdsmarkedet og derfor har de gamle mandlige kontormus måttet gøre plads for hunmusen på kontoret. Ikke at det har hjulpet de kvindelige værdier særligt på vej. Det viste sig nemli’ at under deres bløde ydre regerede ambition og maskulinitet på samme vis som i mænd, så nu har vi to slags mænd på arbejdsmarkedet. Dem med kugler og dem med bryster.

Disse to mus udgør et strålende eksempel på mange af nutidens parforhold, hvor det er endnu værre fat. Mange mænd er så bange for den moderne kvindes magt, at de på forunderlig vis kommer frem til, at hvis de nu afleverer deres boller til hende, så er alt godt. Nu er hun jo også kendt for altid at rende rundt med modstykket til mandens schweitzerkniv – håndtasken, som indeholder alle livsreddende fornødenheder til resten af dagen. Hvorfor ikke deponere dem der. Så er de lige ved hånden. Hendes hånd!

Hvis man vender disse mus omkring afsløres det, at han allerede har mistet halvdelen af sin manddom. Vi kalder ham for Einstein! Ikke på grund af hans manglende genialitet, snarere hans manglende genitalier. Vi kan også se at hun har menstruation. Det har hun faktisk hele tiden nu – kun afløst af hovedpiner! Kønsidentiteten er i krise i den lille familie!

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]