Her er nogle af de udfordringer vi skal have løst hvis vi skal frem til et sted hvor parforhold får en chance til at blive frugtbare. Jeg har samlet lidt facts sammen sådan lige for at anskueliggøre den suppedas mange mennesker står i nu med deres parforhold:

 • 44% af den voksne befolkning i USA lever alene. Det svarer til 84 millioner mennesker.
 • 37% af den voksne befolkning i Danmark er enlige. Det svarer til 1,6 millioner mennesker. For mennesker under 30 år er det 58% der er alene. (1)
 • Lidt over 30 millioner voksne i USA prøver at finde en partner online.
 • Ca. 300.000 af de 1,6 millioner singler (2011) i Danmark prøver at finde en kæreste online.(2)
 • Antallet af singler er konstant stigende og der har aldrig været så mange som nu.
 • 46% af alle ægteskaber i Danmark ender i skilsmisse. (3)
 • Mænd er fire gange så gode til selvmord som kvinder.
 • Ca. 66% af skilsmisser sker på kvindens initiativ.
 • Selvmordshyppigheden hos fraskilte fædre er ca. 10 gange højere end hos fraskilte mødre.
 • Udsigten til fysisk og psykisk sundhed, indtjening, jobsikkerhed, forfremmelser, seksuel tilfredshed og forventet levealder er bedre både for mænd og kvinder hvis de er i et forhold.
 • Mænd betragter de fleste kvinder som seksuelt tiltrækkende, mens moderne og postmoderne singlekvinder kun anser 5% af de tilgængelige mænd for egnede partnere. Eftersom mænd næsten automatisk konkurrerer om tiltrækkende kvinder, bliver de ofte afvist samtidig med at mange singlekvinder klager over at der ikke er nogle gode mænd der ude.
 • I katogorien Selvhjælpsbøger er det parforholdsbøger der sælges flest af. 90% af bøgerne købes af kvinder.

Martinus Thomsen (4) taler i sine værker om “de ulykkelige ægteskabers zone” (5). Så længe vi er halve væsner passer vi godt sammen som mand og kvinde. Vejen fra at være halv til at blive hel er den zone. To mennesker som er 3/4 kompletterer ikke hinanden på samme enkle måde som to halve. De ulykkelige ægteskabers zone svarer til Orange og Grøn i den Integrale verdensanskuelse. Det er der hvor mænd bliver feminine og kvinder bliver maskuline – hvilket fører til magtkampe i forholdet.

Kompatibilitets Matrix

Når den moderne kvinde kun anser 5% af alle mænd som egnede skyldes det hovedsagelig 2 ting:

1. Kvinder har altid stillet højere og højere krav til mænd som har gjort, at hvis mænd evolutionært set skal klare sig, må de tilpasse sig og udvikle de egenskaber som kvinder vil have. Det skaber en konkurrencesituation hvor de mest egenede får lov til at videreføre deres gener.

2. Mange kvinder ville ikke kunne genkende den rette partner om han så stod lige foran dem, fordi hendes forventninger til lykken er baseret på hendes forhold til sin egen indre faderfigur, der i voksenlivet bliver til drømmen om prinsen på den hvide Harley, ham der skal feje benene væk under hende, ham der skal redde hende, ham der skal komme med lykken, ham der skal tage hende med storm etc.

De kvinder der bliver lykkelige er dem som ser, accepterer og rummer virkeligheden og de mænd som bliver lykkelige er dem som finder deres mission – inden kvinden fortæller ham hvad hun synes han skal!

Kilder:

1. http://www.dst.dk/da/Statistik/NytHtml.aspx?cid=19041
2. http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR448.pdf
3. http://www.advodan.dk/media/262718/skilsmissedk_endelig.pdf
4. http://da.wikipedia.org/wiki/Martinus_Thomsen
5. http://www.martinus.dk/da/kosmos/kosmos/1945/kos1945-11-169.php

og Martin Ucik: Kvinder – en manual for mænd.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]