Sorry – det er bare et af evolutionens tricks. Kvinder har altid testet mænd for at sikre at de er stærke nok til at forsvare og forsørge. Og netop de to ting er evoultionære oldtidsissues som er irellevante i en moderne verden hvor det ikke længere er nødvendigt at forsvare sig mod savannens rovdyr og hvor alle mennesker er sikret en minimumsindtægt og en chance for at få en uddannelse og et job.

Kvinder! I snyder jer selv ved at forvente at en mand skal kunne sparke benene væk under jer! For hvem er det lige der kan det? Det er Alfamanden. Og hvad er det lige der er med ham? Jo, han har aldrig lært det med følelser, så du får ikke mange dybe snakke med ham. Han forstår heller ikke den kvindelige sexualitet. Han tror at sex er det samme for hende som det er for ham. Så de første uger kan du få maskulin sex og derefter begynder du at kede dig.

Men det bedste af det hele er, at alle dine drømme om at få benene sparket væk under dig, har en pris. Alfa hannen kan gøre det, men når han har fået dig lagt ned skal han jo videre. Det er en alfahans ultimativt dybeste evolutionære opgave. Og det kan du ikke lave om på. Ever!

Det er en mekanisme der hører til i fortiden og som begyndte at uddø i tredserne med kvindebevægelsen.

Det helt paradoksale er så at i fravælger betamanden. I tænder ikke på den bløde mand og hans kvaliteter, til trods for at han faktisk er bedre til det med følelser og har en bedre indsigt i det kvindelige fordi han selv er blød. Han forstår også den kvindelige sexualitet bedre.

Så det i siger Ja tak til ved, at drømme om en bensparker er kortvarende forhold, ensidig sex, ingen ‘connection’, ingen dybe samtaler og en mand der dropper jer når han har fået ‘smagt på varen’. Ja i får en kraftfuld mand – han har bare ikke tænkt sig at bruge den kraft til ret meget andet end at få dækket sine egne behov. Og var der nogen der lige nævnte utroskab…?

Det i siger Nej tak til ved en Betamand er omsorg, evnen til at lytte, langvarig sex, trofast partner, længerevarende forhold…

Er i gale eller hvad…???

Hvorfor vågner i ikke op og indser at ‘sparke benene væk under mig’ hørte til i en fjern fortid, hvor vi levede en temmelig usikker tilværelse på savannen. Den gamle mekanisme hvor kvinden falder for en kraftfuld mand er, som i kan se, vældig uhensigtsmæssig og den sikrer jer kun at i får det i ønsker jer på den korte bane og en kæmpe bunke problemer på den lange.

Er det virkelig det i vil…?

Der er selvfølgelig en forklaring på den mekanisme. Og den er enkel. Det vi mangler i os selv, er det vi bliver forelskede i hos en partner. Den tager vi lige igen:

Det vi mangler i os selv, er det vi bliver forelskede i hos en partner!

Den eneste grund til at forelskelsen opstår er, at vi møder et andet menneske som har noget vi selv mangler!

DET ER FORDI EVOLUTIONEN VIL HAVE AT VI SKAL BLIVE HELE MENNESKER!

Men vi fatter ikke hvad det handler om. Vi tror at vi bliver mere hele af at få den partner som har det vi mangler. Men når alfahannen smutter videre til den næste, tager han jo kraften med sig og så er I lige vidt. I er lige så halve som før i mødte ham.

Kvindebevægelsen har gjort et stort stykke arbejde for at udvikle den kraft. Desværre har de i den process glemt det feminine og derfor har de ikke fået integreret/afbalanceret det maskuline og det feminine. Ligesom mange bløde mænd der har mistet deres handlekraft.

Lad os se lidt mere på den evolutionære del af mandeudvælgelsesmekanismen ved at bruge Martins Uciks Kompatibilitetsmatrix.
Kompatibilitets Matrix
En alfamand der har kraften til at tage en kvinde med storm er enten Rød, Rav eller Orange. Rød er den mest primitive, Rav er den konforme, dogmatiske og Orange er den mest raffinerede. Det er ham der går efter success. SUCCESS!!! Det at skore er success. Det at skore mange kvinder er STOR success!! Husk det.

Den bløde mand er Grøn. Det er ham der har prøvet at være alfahan og nu er kommet til det sted i sit liv hvor han skal lære om det feminine.  Derfor:

Betamanden er på et mere avanceret trin end alfamanden!

Hvis du selv er Grøn kvinde – hvilket mange kvinder er i dag (aktive, udadvendte, arbejder, alenemor, måske med en vågnende spiritualitet, alternative, selvforsørgende) og stadig hænger fast i den forældede ‘han skal kunne tage mig med storm’ så har du kun den mulighed at lade dig skore af en mand der er et til tre niveauer UNDER dig! Et niveau kan gå i et kortere tidsrum, men to og tre niveauers forskel er vanvittigt. Og totalt vanvittigt hvis det er kvinden der ligger højest.

De fleste mennesker er kun halve mennesker og har brug for en partner for at føle sig hele. De fleste mennesker ligger på de seks nederste niveauer – til og med Grøn. Den Blågrønne farve er der hvor vi begynder at blive mere hele og psykisk sunde. Det er der hvor hjertet for alvor udvikles.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer