≡ Menu

Retning i livet

Igennem længere tid har jeg skrevet på et større værk om at finde sin retning i livet. Om at tage 100% ansvar for sig selv og sin egen lykke. Det projekt er snart færdigt.

Evolutionen har bragt os hen hvor parforhold ikke virker så godt længere. Faktisk har de aldrig virket optimalt, men for ligesom at sætte en streg under at vi skal til at gøre noget ved det, har evolutionen sørget for at kønsrollerne siden ca. 1960 er blevet vendt rundt. 

Det er der en mening med. For at vi kan blive hele mennesker er det nemlig nødvendigt at inkludere modsatkønnetheden i vores personlighed. Hvis vi som mænd skal kunne forstå en kvinde i dybden er vi nødt til at erfare på vores egen krop hvordan det feminine fungerer. Og omvendt for kvinder. Det er der vi står lige nu.

Vi skal selvfølgelig tilbage til vores oprindelige kønsroller igen, men nu medbringende en viden om det modsatte køn der gør os meget mere hele og med den forståelse bliver det igen nemmere at være i et velfungerende parforhold.

Vi er på vej til at blive mere hele mennesker.

Det er ikke nemt for en mand at skulle til at være blød, eftergivende og rummelig og samtidig opleve at fordums maskulinitet siver ud mellem fingrene.

Det er en proces der kan trække ud i meget lang tid – specielt hvis du ikke ved hvad der sker og hvad du skal gøre. 

Heldigvis er vi efterhånden en del mennesker der kender turen og denne bog Livet Kalder, er fyldt med beskrivelser af hvad der sker så du igen kan få mening i livet. Den viser dig hvorfor det er et nødvendigt skridt i din udvikling og den viser dig alle de gode ting der skal til for at komme igennem krisen både hurtigt og effektivt så du får det optimale udbytte med dig videre. Den viser dig hvorfor det er ultimativt vigtigt for en mand at have retning i sit liv og retning får du først når du ved hvor du vil hen.

Bogen er ikke kun én ebog. Det er hele fem og de indeholder:

Udviklingsniveauer og partnermatch på værdier. Retning. Mening. Energi. Overskud. Kærlighed. Hvad holder dig tilbage. Hvor skal jeg hen med mit liv. Bliv en mere autentisk mand. Nærvær. Hvorfor din kvinde har projekter på dine vegne. Hvordan finder jeg det rigtige match. Ledelse. Hvordan håndterer jeg følelsesmæssige udfordringer. Og meget, meget mere…

Her kan du gratis downloade en mere detaljeret introduktion til programmet. Indtast dit navn og din email: