≡ Menu

Parforholdsproblemer og Mandegruppe

Har du parforholdsproblemer?
Har du mistet styringen?

Har du tabt din kraft?
Hænger jobbet i en tynd tråd?
Hvor skal du hen med resten af dit liv?
Hvor blev din Maskulinitet lige af?
Har du mistet førertrøjen?
Har hun mistet respekten for dig?
Har du mistet gejsten?
Vil du være en bedre kæreste?

Masser af mænd er blevet bløde og mere forstående siden tresserne, hvor kvindebevægelsen gjorde kvinder til mænd og mænd til bleskiftere! Der er ikke noget i vejen med at være blød som mand. Du må bare ikke lade hende overtage! Den kontrol skal du bevare for ikke at ende som dørmåtte!

Vi vil prøve at opdage hvad det er vi har gang i for at undgå at se os selv (og alle de andre) i øjnene. Vi vil forsøge at frisætte os selv, der hvor vi bilder os noget ind, der ikke er sandt.

Vi vil forsøge at finde mere ind til essensen af os selv. Prøve at afdække vores egne afhængigheder og undgåelsesstrategier. Vi vil prøve at opdage hvor vi kan tage mere ansvar for os selv og dermed genvinde den kraft vi har tabt.

Vi vil forsøge at opnå en dybere og mere solid kontakt med os selv og vi vil forsøge at finde mere mening og retning.

Vi vil genfinde os selv som MÆND! INTET må kunne tage din position som mand fra dig! Vi skal samle vores nosser op fra hendes håndtaske!

Først når du tager rollen som Den Rigtige Mand til dig, kan din kvinde få lov, at tage rollen som Den Rigtige Kvinde. Du skal hen til at være en balanceret ledertype med hjerte, integritet og høj etik, som enhver kvinde kan have tillid til og slappe af med.

Mænd har gennem historien altid sat sig ned i en cirkel og løst stammens problemer i fællesskab. Ridderne om det runde bord. Traditionelle bestyrelsesmøder. Indianere og andre stammesamfund har alle et Råd der samles med jævne mellemrum. Det er en tradition vi helt almindelige mænd har glemt.