YouWillEncounterDeamons1a

Vores forventninger til parforhold er steget dramatisk siden vores forældres og bedsteforældres tid, men vores evne til selv at levere varen er ikke helt fulgt med.

Uanset om kvinden fortjener det eller ikke, er hendes længsel at finde en mand som er committed, succesfuld, sætter handling før ord og lever sin sandhed selv under pres. En hun kan være 100% tryg ved og stole på.

De fleste mænd ‘performer’ godt i starten. Men når kvindens inderste begynder at kræve intimitet for at udvikle både sig selv, forholdet og manden, når hun kræver at facaden ryger for at hjertet kan blomstre, når hun på vegne af evolutionen kræver at manden åbner sin bevidsthed og sit hjerte, slipper sin sjæl fri for at skabe en bedre verden for børnene, så vækker hun subtilt den angst mange mænd har for at binde sig til det løfte han allerede har givet til verden ved, at lade sig føde på denne jord.

Så sker det ofte at kvinden begynder at ‘teste’ sin mand. Presse ham, udfordre ham, irritere ham. Vi kalder det ‘shittests’. Og hun gør det med god grund! Dels fordi hun bliver utryg. Dels fordi evolutionen har pålagt hende netop den opgave at vække manden til sit fulde potentiale!

Begge parter er stadig på en måde afhængige af hinanden og ‘fortjener’ netop det forhold.

Vi mangler stadig at kunne vente med at springe på en partner indtil vi kan leve som vort bedste selv – alene. Vi kan ikke bevidst vælge den rigtige partner før vi har åbnet vores hjerte og dermed er vågnet op til kærlighed der ikke er afhængig og ikke skal suppleres. Nogle kalder det at elske sig selv, jeg kalder det at være elsket af universet. Er vi sammen med en partner fordi vi skal supplere os selv eller er vi sammen fordi vi skal supplere og bidrage til alles bedste?

En mand der er helet tilstrækkeligt er ikke i et forhold med en krævende og usikker kvinde, og en kvinde som er helet tilstrækkeligt er ikke sammen med en mand der svigter sit kald og sin integritet under pres.

Så hvis du er en mand der virkelig har sluppet din usikkerhed, dine undskyldninger, din trang til at give andre skyld for at slippe for at tage ansvar, din trang til at forsvare dig selv og i stedet har valgt at leve passioneret på din helt egen vej, valgt at leve i storhed og i det Nu der altid folder sig ud, kan det måske godt ske at du måske vil leve alene en periode og at du mere bevidst vil sige pænt nej tak til partnere.

 

Læs mere om Spirituelle Parforhold her

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]