barrel-933030_1920

Jeg sad i bussen på vej hjem i dag og på sædet foran mig sad en grønlandsk kvinde og småsludrede med sig selv. Hun var vel omkring de 40, tynd, halv beruset, lettere slidt og med et tandsæt der ikke havde set en tandlæge meget længe. Hun manglede i hvertfald to tænder og en tredie var kun halv.

Et par stoppesteder senere steg der en mand på bussen, ca. samme alder, købte to billetter, satte sig ved siden af kvinden som gav ham et kæmpe kys. Han virkede helt ædru og han gav hende den ene billet og hev en dåse øl op af sin plastikpose, som han også gav hende. Hun åbnede den imens hun sagde noget om man vist ikke måtte drikke i bussen, hvortil han svarede at det var de ingen der skulle bestemme! Hun spurgte så til hvad der skule ske i julen og han forklarede, at i morgen skulle de over til hans mor og han fortsatte med at fortælle nøjagtig hvad der skulle ske i julen, hvorefter hun kyssede ham igen og tydeligt slappede af.

Ingen tvivl om at disse to ligger lavt på den sociale rangstige, men heller ingen tvivl om, at den enkle omsorg han viste for hende er usædvanlig høj klasse!

En busbillet, en øl og en plan for fremtiden! Kom så drenge! Det kan I osse!

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar