Når vi virkelig tager ind, at sexualiteten er en hellig handling, åbner vi os for visdommens og kærlighedens uendelige kilde. Og når jeg siger “hellig” er det i betydningen “Lig hel” – altså når vi tager sexualitetens kraft med os ind i HELE os selv og derved bliver meget mere nærværende. Når sexualiteten ikke bare er en fysisk akt, men tager elskovens lys med ind i det romantiske, det energetiske, med ind i hjernens bevidste og ubevidste kroge, med ind i hjertets rum og åbner det meget mere, og med helt ind i det spirituelle rum hvor visdommen og den uendelige kærlighed findes og er tilgængelig for os alle. Tantra er sexuel healing!

Fire - Tantra og kærlighed

Det kræver autentisk mod at afklæde sig psykisk. At kaste sin facade væk. At afsløre sig selv. At kunne være mere og mere nærværende. Det er en fordybelse hvor du åbner hjertet gennem elskoven og kærligheden og giver dig selv adgang til den visdom universet tilbyder os alle, hvis vi dropper det konforme – de sædvanlige rutiner.

Vi bruger normalt kun sexualiteten som et fix eller en overtryksventil, hvor der i virkeligheden er uendeligt meget mere at vinde.

Find nøglen til din indre visdom og kærlighedskilde en gang for alle, i stedet for at søge lykken kun der hvor lygtepælen lyser op. I stedet for at nøjes med “en fugl i hånden” kan du også indfange de ti på taget og få dem alle elleve! Hvis du vil noget med dig selv, dit liv og din partner, skal du kaste nyt lys ind i dine egne mørke sider. Sexualiteten fordybet i hjertet er nøglen til det lys!

Luk døren op til den største kraft i universet. I stedet for hver gang at brænde energien af i en lille rutine orgasme, kan du bygge den op og kanalisere den ind i følelser eller tanker hvor den ærligt lyser op. Du kan trække den dybere ind i hjertet og du kan bruge den til at åbne til en autentisk spiritualitet og et liv i større kærlighed med meget mere indsigt.

Som mand kan du træne din maskuline tilstedeværelse, dit tydelige nærvær og du vil opleve at du bliver i stand til at skelne mellem guld og bullshit.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Kvinder og Sex

Lige børn leger bedst! Alt for mange moderne kvinder får alt for lidt ud af sex! Alt for mange moderne kvinder kan ikke komme ud af hovedet og ned i kroppen! Alt for mange af tidens kvinder har svært ved at finde en god mand! Og det er der ikke noget mærkeligt ved...

læs mere

Flirt, parringsdans og kærlighed

Det har altid undret mig at det er den mand der behersker flirtens faser der skorer kvinderne. Jeg har altid holdt på at kærligheden ikke kan/skal sættes på en formel, men lige netop her ser det ud til at der rent faktisk er en trinvis guide til at skore, som...

læs mere

Energi Og Tantra

Indtast dit navn og din mailadresse så får du tilsendt et link hvor du kan downloade den foreløbige version af ebogen om Energi Og Tantra gratis.

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar