Nyt Mandekursus.

  • Er du under tøflen?
  • Har du mistet gejsten?
  • Har du tabt energien?
  • Er forholdet problematisk?
  • Har du svært ved at finde en kæreste?
  • Er kraften smuttet?
  • Er humøret under middel?
  • Har du tabt retningen i dit liv?

Så er denne Mandegruppe noget for dig!

Hvis du som mand ikke er i stand til at præstere 100% nærvær, vil din kvinde begynde at punke dig verbalt og følelsesmæssigt for, at bringe dig til stede. Det er starten på en nedtur i forholdet, men hun mener det kærligt!

Som MAND skal du tage ansvar for dig selv, dine behov og din evne til at være nærværende! Der er ingen vej uden om! Med mindre du har lyst til at fortsætte i en retning, du ikke selv er bekendt med.

Kloge mænd har altid sat sig sammen i en cirkel for at finde nye veje og løsninger. Det gør vi også. Vi tager udgangspunkt i det der er – de problemer du står med og finder nærværet lige netop der. Vi vil forsøge at skabe en bedre verden – en mand ad gangen.

Mandekursus

Er du kun en halv mand?

Her vil være masser af sparring, coaching og undervisning. Og meget af den visdom der kommer frem i lyset, vil være din egen. Du vil få en del teoretisk viden med dig og du vil få en masse øvelser.

Du lærer at kommunikere på en langt bedre måde – både verbalt og med dit kropssprog, så du får det du vil have. Du lærer om dine egne behov og om hvis ansvaret i virkeligheden er.

Du lærer hvorfor du tiltrækker netop de partnere du har brug for og hvad du kan gøre ved det. Ingen new age hokus pokus. Kun faktuelt og brugbart stof.

Du lærer hvordan du håndterer skænderier og du får en masse viden om sexualitet og tantra, som ikke er almindeligt tilgængeligt.

Du får lov til at undersøge og erkende hvad lederskab er og hvordan du får fat i din egen gennemslagskraft. Vi udforsker begrebet Maskulinitet og finder den version der passer til dig.

Vi taler om hvad det egentlig er kvinder vil ha‘ og hvorfor hun er utilfreds, selv om du giver hende alt det hun beder om. Du lærer om dating og hvordan du vurderer om hun er et passende match for dig. Vi forsøger at finde frem til dine værdier og dine evner, fordi vi skal finde DIN retning i livet, så du kan bidrage til bedre parforhold og en bedre verden.

Du skal finde din egen kraft. Den kraft du skal bruge når du vælger retning i dit liv.

Vi vil forsøge at finde ind til dit eget autentiske nærvær. Derfra hvor du stråler. Derfra hvor du vinder verdens respekt – og din kvindes. Derfra hvor du står fast som en klippe intet stormvejr kan vælte. Vi vender svagheder til styrke ved at opdage vores undvigemanøvrer.

Vi lærer at holde fokus på det der betyder noget og give slip på resten.

Du er kun to skridt fra at være tilfreds og lykkelig. Det første skridt er: Gør det du skal gøre med hjertet i behold og hvis du ikke kan det, skal du overveje at lade være.
Du skal gøre dig HELT klart, at det her er et forpligtende fællesskab. Du SKAL prioritere det over alt andet! Undskyldninger er der nok af og vi skal tage ansvar for vores liv, vores parforhold og for verden.

Du må ikke være på medicin eller stoffer som du er afhængig af.

Vi lægger fra land d. 21 september kl. 19. Der indleder vi jagten på den hellige gral. Den skat du selv har gemt og glemt dybt inde i dig selv. Vi graver klarhedens sværd frem og sliber det så du kan skelne mellem kærlighed og bullshit. Så du kan kæmpe for dig selv, din kvinde og en bedre verden. Beskytte de svage som står bag dig, mod de horder af fjender der står foran dig.

Læs Mandebogen her!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]