dance-297494Mest for mænd….

Her er én ting der virkelig rykker, hvis du ønsker dig et bedre parforhold – og nogle bedre relationer i det hele taget.

Det er en lille, enkel og meget afgørende ting, som det kan være noget nær umuligt at få øje på. Det er meget, meget vanskeligt for de fleste mennesker, at få den helt ind under huden og mange vælger at lade være, fordi de tror det er lettere. Det er det også – på den korte bane. Men når du fanger ideen er det ret nemt!

Kortsigtede strategier er en sikker vej til problemer i parforholdet, men der findes denne ene altafgørende ting, der virkelig gør en afsindig stor forskel.

Den er vildt langsigtet og jeg har talt med rigtig mange kvinder, som samstemmende har netop denne ting øverst på deres ønskeliste – fordi de trænger til at slappe af og læne sig ind hvor de hører hjemme – i deres egen feminitet i sikker forvisning om at DU er i stand til at beskytte hende, imens hun åbner himlens porte for jer begge!

Kvinder elsker mænd der kan finde ud af netop det at være kraftfuld og nærværende! Din chef vil sandsynligvis give dig lønforhøjelse. Din kvinde vil forgude dig resten af dit liv og hun vil aldrig nogensinde se sig om efter andre mænd, fordi de vil være dig langt underlegne.

Hemmeligheden er at tage ansvar. Og hvordan gør du så det?

Her er et par muligheder:

 • Du holder op med at give andre skylden for din ulykke! Skylden er alligevel din egen.
 • Du holder op med at give andre ansvaret for din lykke! Ansvaret er også dit eget!
 • Du tager ansvaret for dine behov og handler ansvarligt på dem! Du går efter det du vil have og spilder ikke tiden på det, du ikke kan få!
 • Du lyver aldrig! Ikke engang en lille hvid løgn! Du står ALTID ved dig selv. Også dine mindre flatterende sider! De er jo en del af dig, hvis du vil være en HEL mand!
 • Du har orden i dine relationer! Du spilder ikke din tid ved at deltage i meningsløse konflikter. Du LØSER dem eller forlader kampen, hvis du ikke kan gøre noget!
 • Du har orden i din økonomi! Du behøver ikke være rig. Du skal bare have styr på det.
 • Du accepterer, at andre har andre holdninger end dig, i stedet for at frygte dem så meget, at du må overbevise dem om at du har ret!
 • Du kender dine grænser og kan håndhæve dem!!
 • Du ved hvad du kan stå inde for og hvad du ikke vil være en del af.
 • Du bagtaler ikke andre mennesker! Du værdsætter dem fordi de lærer dig noget.
 • Du spreder ikke din sexuelle energi som en anden alfahan. Du fokuserer den!

Når du gør det her, bliver dine grænser tydelige. Det betyder at kvinder (og alle andre) kan MÆRKE dig og det betyder, at din energi ikke siver ud af dig. Du bliver en kraftfuld mand! Du vokser og vågner! Du får Respekt! Og hvis du ikke allerede har en kæreste, kan du bruge din nye kraft til at tiltrække Den Rigtige Kvinde.

Hvis du vil lære MEGET mere om at være nærværende, ægte og vågen, skal du finde en Mandegruppe. NU!

 

PS. Hvis du ikke bor i Århus området, men gerne vil vil finde dig selv og din kraft, er der andre grupper rundt i landet, så kig her: Mandecoaches i Danmark.

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer