Kontakt

David2Mandecoach – David Fønsbo

For den helt almindeligt standardforvirrede mand, er det ‘naturligt’ at det er ham der er jægeren. Og i denne opfattelse af sit eget urinstinkt, vælger han så at tro at han også skal jage kvinder. Og samtidig forventer de fleste kvinder at mænd faktisk jager dem.

Det er et tegn på en uhyre ubalanceret, men indtil nu en nødvendig holdning til parforhold og de fleste parforhold der bliver indgået på den form for kontrakt, vil næsten altid være kortvarige. Men det er sådan det er. Lige nu. Det har virket fint en gang. Men den tid er ved at være forbi. Vi er kommet længere.

Sådan fungerer det fordi vi er halve mennesker. Og indtil vi opdager hvad det er vi har gang i, vil som mænd blive ved med at jagte os selv gennem at jagte kvinder.

Men så bliver du pludselig en blød og betænksom mand der opdager, at den kvinde du i virkeligheden jagter er din egen indre drømmekvinde og uden, at have fundet hende først, finder du ikke en kvinde i den ydre verden, der lever op til hende i den indre.

Så begynder du at blive mere hel. Det betyder at du finder ind til dit eget center. Du fløjter ikke længere rundt i verden og leder efter dig selv under påskud af at du leder efter kvinder, sex eller lykke. For nu ved du at lykken kun kan komme et sted fra. Indefra.

Du bliver som solen i centeret af solsystemet. Du er fuldstændig i ro. Det er her du finder ud af hvad du skal med dit liv.

Rundt om sådan en mand vimser planeterne. Det kan de kun gøre hvis du er i dit center og i dyb ro og dermed virker som magnet for dem. Der vil være færre kvinder der cirkulerer omkring dig, men de vil til gengæld være langt mere rigtige for dig.

Det vil nærmest se ud som det er kvinderne der jagter dig nu, men sandheden er nok snarere, at denne måde at mødes på er ligeværdig og meget mere balanceret.

Prisen for en konsultation er Dkr. 800 for en time.

OBS! Konsultationer foregår enten online eller på telefon.

Telefon 28 94 68 00.