≡ Menu

Mandebøger

Ebøger til Rigtige Mænd.

Den Rigtige Mand – Intro.

Bogen om DenRigtigeMand En kort introduktion til dit nye liv som MAND! Denne gratis bog er et uddrag af den store bog Den Rigtige Mand.

Introduktion til Den Rigtige Mand – gratis

 

 

 

 

 

Hvad Tænder Mænd På?

Hvad Tænder Mænd På
Lille bog til kvinder om hvad Rigtige Mænd vil ha’. Hvis du er kvinde og vil vide lidt om hvad der tænder en rigtig mand, så læs her.

Mest for kvinder. Hvad tænder mænd på – gratis.

 

 

 

 

 

Den Rigtige Mand – Bogen!

Den Rigtige Mand - BogenBogen på 100 sider der omhandler alle aspekter af det at være en Rigtig Mand i et Rigtigt Parforhold. Tag styringen MAND og får dit liv og dit parforhold op på det niveau du altid dybt inde har drømt om!

Bogen om Den Rigtige Mand.

 

 

 

 

 

 

Vær meget mere Nærværende.

Mindfulness Introduktion Mindfulness for viderekomneTo bøger på hver 25 sider om at finde roen i dig selv. Den ro der gør dig umulig at vippe af pinden. Den ro der gør dig til en klippe hun ikke kan vælte og som hun altid kan have tillid til.

Nærværstræning – Meditation og Mindfulness.

 

 

 

 

 

 

Meget Bedre Sex!

Meget bedre sex
Giv din kvinde alt det hun slet ikke vidste hun altid har ønsket sig. Vær den som din kvinde altid ser op til og praler af overfor veninderne.

Hvordan du bliver hendes personlige sex gud!

 

 

 

 

 

 

Spirituelle Parforhold

Spirituelle Parforhold

Parforhold, selvudvikling og spiritualitet.

Spirituelle Parforhold.

 

 

 

 

 

 

 

De Faldne Engle
De Faldne Engle

178 sider om en ung mands udvikling fra selvcentreret meningsløshed til at kunne se meningen med alt i livet.  Selvudviklings roman med humor, kærlighed, spænding, intergalaktiske mysterier, menneskets skabelse, ærke engle, flyvende tæpper, Gud og djævle.

De Faldne Engle.