Mandebøger

Ebøger til Rigtige Mænd.

Den Rigtige Mand – Intro.

Bogen om DenRigtigeMand Hvis du er manden der er i tvivl om du vil løbe risikoen og bruge 149,- på den fulde udgave eller du vil nøjes med den lille version der ikke koster dig en krone, så er her svaret på di tøven!

En kort introduktion til dit nye liv som MAND! Bogen de fleste starter med.

Denne gratis bog er et uddrag af den store bog Den Rigtige Mand og inden du når sidste side, har du opdaget, at hvis du nogensinde mere skal syd for kærestens livrem, er du nødt til at dømme dig selv til et liv i evig udvikling!

Download introduktionen her og få en smagsprøve på hvad den store Mandebog tilbyder dig!

Introduktion til Den Rigtige Mand – gratis

 

 

Hvad Tænder Mænd På?

Hvad Tænder Mænd På
Lille bog til kvinder om hvad Rigtige Mænd vil ha’. Hvis du er kvinde og vil vide lidt mere om, hvad der tænder en rigtig mand – altså IKKE en alfa han,  så læs her.

Nogle kvinder sidder hjemme ved single aftensmaden og småbander over hvorfor alle de gode mænd er afsat.

Læs bogen og gør dig klart om du har modet til at blive udfordret af en ligeværdig Mand! Ja, for det kræver mod. Og en del arbejde. Endnu mere selverkendelse og uendelig stor evne til at give slip og slappe af og føle dig tryg – uanset hvad!!

Mest for kvinder. Hvad tænder mænd på – gratis.

 

 

Den Rigtige Mand – Bogen!

Den Rigtige Mand - BogenDrømmer du om et ligeværdigt forhold hvor i kan tale sammen om alting? Drømmer du om mere harmoni?

Bogen på 100 sider der omhandler alle aspekter af det at være en Rigtig Mand i et Rigtigt Parforhold. Tag styringen MAND og få dit liv og dit parforhold op på det niveau du altid har drømt om!

Vær den klippe som tordenvejr, orkan og selv din kvinde ikke kan vælte!

Enhver mand med respekt for sig selv og som ønsker at vinde en kvindes respekt, er nødt til at have et mål – en retning i livet. DU har en mission, en opgave, et formål. Find det! Forfølg det! Nådesløst!

Du vil opdage at når du stopper med at jamre, brokke dig og give andre skylden for dine problemer, når du tager ansvar for dit liv, dine følelser og dine egne behov, at du bliver meget mere centreret! Centreret og jordforbundet som Mount Everest! Og dermed yderst INTERESSANT for kvinder!

Giv din kvinde det hun længes efter: En Rigtig Mand! Ja, det er dig, når du har læst bogen og implementeret dit nye mindset!

Bogen om Den Rigtige Mand.

 

 

Vær meget mere Nærværende.

Mindfulness Introduktion Mindfulness for viderekomneTo bøger på hver 25 sider om at finde roen i dig selv. Den ro der gør dig umulig at vippe af pinden. Den ro der gør dig til den klippe hun ikke kan vælte og som hun altid kan have tillid til.

Opdag hvordan du altid er distraheret af tanker der stormer gennem sindet. Opdag at 99% af alle tanker er rent genbrug! Gentagelser efter gentagelser.

Sæt dig fri fra de tanker som bilder dig ind at de har et vigtigt budskab, men som rent faktisk trækker dig væk fra dit center og distraherer dig.

Kom HJEM til det sted inden i der er fredfyldt. Hjem til det sted hvorfra du kan se KLART og neutralt. Der hvor du ikke kan distraheres og shittestes af livet.

Oplev styrken og roen ved at ‘komme hjem’ til dig selv.

Nærværstræning – Begynder

Nærværstræning Avanceret

 

Meget Bedre Sex!

Meget bedre sexVil du gerne være den Mand som din kvinde kigger på med blanke øjne og et halvfrækt smil?

Vil du gerne være den Mand som med usvigelig sikkerhed ved, at din kvinde ALDRIG så meget som tænker på andre Mænd?

Vil du gerne være den Mand der sender din kvinde på arbejde om morgenen, velvidende at hun ikke kan koncentrere sig om sit job, fordi hun ikke kan få dig og det du gør ved hende ud af hovedet?

Med denne bog bliver du hendes personlig sex Gud! MANDEN der kan få hende til højder som ingen før dig har kunnet! Ikke bare een gang! Nej – lige til hun (efter 10 timer) skriger Nej, Nej, Nej og du alligevel fortsætter!

Giv din kvinde alt det hun slet ikke vidste hun altid har ønsket sig. Vær den Mand din kvinde altid ser op til og praler af overfor sine veninder!

Hvordan du bliver hendes personlige sex gud!

 

Spiritualitet, Selvudvikling og Parforhold

Spirituelle Parforhold

Bogen beskriver overgangen fra et underskudsforhold hvor der aldrig er kærlighed nok, til et overflødighedshorn af kærlighed og velvære.

Fra leverpostej til Gourmet!

Det er en bog om at gå fra at være et halvt menneske der er afhængig af en kæreste for at føle sig hel, til at være et HELT menneske der stråler af overskud.

Det er en tung process at komme igennem og mange mennesker foretrækker smerten ved status quo, fremfor forløsningen gennem indsigt – som i starten også kan være udfordrende.

Men der er ret enkelt. Hvis begge parter i et forhold tager af kærlighedskrukken, bliver den ret hurtigt tom.

Derfor er det en fremragende ide at nå frem til overskudsforholdet hvor begge parter faktisk fylder i krukken.

Kæresten kan ikke lappe dine huller og hele dine sår. Det kan kun du selv. Det er et umuligt og urimeligt ansvar at give en kæreste.

Læs her hvordan du udvikler dit parforhold til en overskudsmaskine af kærlighed.

Spirituelle Parforhold.

 

 

De Faldne Engle
De Faldne Engle

Hvis du nogensinde har spekuleret over hvem i helvede Gud er, så kan du læse det meget overraskende svar her!

178 sider om en ung mands udvikling fra selvcentreret meningsløshed til at kunne se meningen med alt i livet.

Kampen mellem De Faldne Engle og deres mindre brødre har raset i hundrede tusind år og vil tilsyneladende ingen ende tage. Men den kontrol matrice de har lagt ned over menneskeheden er ved at briste.

Er du også ved at opdage hvordan du er blevet  programmeret til at tro at du er noget andet end det du i virkeligheden er? Eller har du oplevet den subtile følelse af, at der er noget der ikke stemmer? At du lissom mangler et eller andet som du ikke kan sætte fingeren på?

Vi er ved at vågne fra en Mega manipulation! Vær med i den process! 99.99% af menneskeheden sover. Og fælden De Faldne Engle har sat op er, at vi drømmer at vi er vågne! Er du vågen eller drømmer du bare at du er det? Hvordan vil du finde ud af det? Jeg ved med 99% sikkerhed at du vil svare, at du rent faktisk er vågen. Til det kan jeg blot sige: Yeah right! You are in for the surprise of your life!

Selvudviklings roman med humor, kærlighed, spænding, intergalaktiske mysterier, menneskets skabelse, ærkeengle, flyvende tæpper, Gud og djævle.

De Faldne Engle.