≡ Menu

Mænd i Krise

MAND! Det er ikke en falliterklæring at be om hjælp!
Mænd i krise

Der er stadig mange mænd der tror at de er tabere, dårlige elskere, dårlige fædre og dårlige partnere, når de står i midtlivet hvor mange ting, for nogles vedkommende begynder at falde fra hinanden.

Men det er ikke sandt!

Grunden til at de mænd står der – i problemer til halsen, er faktisk at de er foran alle de der lever i almindelighed og ser ud til at have et godt liv! De står der, forrest i evolutionen og skal finde nye veje, ikke bare til sig selv men osse til gavn for andre der kommer efter. Og det er udfordrende! I modsætning til de der ikke har problemer. De får nemlig løsningerne foræret, af de der har gået vejen før dem.

I midtlivet skal der findes nye veje. Det har både mændene selv, evolutionen og alle de andre nytte af!

Så når du står der i midtlivet med udfordringer, der er ved at kvæle din livsglæde, er det altså kun fordi du er en pioner der er på forkant med evolutionen og udviklingen!

Er det stoltheden der forhindrer mænd i krise at bede om hjælp?

Mange mænd har en indbygget stolthed der forbyder dem at række hånden ud og be om hjælp. Vi vil SELV og det kan føles som et nederlag at skulle tage skridtet og erkende at der er brug for extern assistance, MEN hør lige her: Rigtige Mænd erkender deres behov og gør det der skal til for at indfri dem! Rigtige Mænd lader ikke stå til mens parforhold, børn og job mistrives omkring dem – og på grund af dem! Rigtige Mænd tager ansvar og handler! Rigtige Mænd véd hvem der er ansvarlig for lykken!

Vil du vide mere om Herregrupperne, så læg dit navn og din mail her:

Eller klik her og investér i din fremtid:

Den Rigtige Mand.

 

Bogen der viser dig alle de ting dine forældre aldrig lærte dig om kvinder og parforhold. Bogen der viser dig hvordan du får både respekt og selvrespekt. Hvordan du finder saft og kraft til at få dine drømme til at gå i opfyldelse!

Klik Her!


Mænd i Midtlivskrise.

{ 0 comments… add one }