Lederskab er en fundamental del af Den Rigtige Mands liv og virke. Sundt lederskab kommer af at vide hvad du skal med dit liv og at gå efter det!

Oprindeligt lavede jeg denne model på engelsk og den ‘ramte’ mærkeligt nok det første Alfa bogstav i alfabetet – nemlig A. Da den ikke så nemt lader sig oversætte til dansk har jeg valgt at præsentere de 10 A’er på engelsk.

Først de fem maskuline kvaliteter:

Agenda:
Du skal have en agenda i dit liv. Du skal vide hvad du vil med arbejde og parforhold. Du skal være 100% passioneret omkring hvad du vil med dit liv. Ingen kvinde gider en mand der ligger på sofaen, prutter i sin bajer og ser fodbold hver dag.

Awareness:
Opmærksomhed er en afgørende faktor i at være en dygtig leder. Vi er normalt ikke særligt vågne. Vi lever i høj grad ud fra vores antagelser om livet og om andre. Jo mere vågne vi er, jo mere præcise er vores antagelser. Jo mere præcise er vores verdensbilleder. Jo mere opmærksom du er både på dig selv og dine omgivelser jo mere åbner du for din egen kreativitet.

Assertiveness:
Du er hvad du kommunikerer! Din kommunikation er afgørende for hvem du omgiver dig med og hvad du får af dem.

Action:
Handling taler højere end ord! Gør det du siger du vil gøre.

Authenticity
At være autentisk handler om at din kommunikation er kongruent. Det nytter ikke at du siger ét mener noget andet og gør noget tredje. Hvis al din kommunikation, ord, kropssprog og tonefald udtrykker det samme budskab er du autentisk. Hvis du lyver siger ordene én ting og kropssproget noget andet og din kommunikation mister kraft.

Og de fem feminine kvaliteter:

Authority:
Får du når du ved hvad du går efter og når dine ord og handlinger har vægt.

Attention:
Får du når du skaber de resultater du har kommunikeret at du vil nå.

Attraction:
Når du har gjort dit hjemmearbejde vil du tiltrække en kvinde som også har gjort sit.

Admiration:
Får du når du gør en forskel for andre mennesker. Når du betyder noget for dem.

Accountability:
Ansvarlighed opnår du når du kender dig selv og er i balance. Når du er i balance kan du nemlig overskue konsekvenserne af dine handlinger som dermed bliver mere ansvarlige.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]