Mænd og kvinder udvikler sig forskelligt.

KvindeMand

Kvinde

En af de meget interessante ting jeg har opdaget ved at arbejde med Matrixen er, at rigtigt mange mennesker kan ligge pænt højt på alle punkter, men have et efterslæb (indlejring) på det seksuelle område. En helt naturlig ting er for Orange og grønne kvinde at have en indlejring på det Røde felt. Disse kvinder er blevet meget maskuline og har derfor (nødvendigvis) tilsidesat deres egen feminitet. Grønne mænd er blevet meget feminine og har naturligt nok sagt farvel til deres maskuline kraft på det røde felt. Begge har dermed en indlejring på Rød/Rav niveau som skal hentes hjem på et tidspunkt for, at kunne stige op på det Blågrønne felt.

Det betyder at man har nedsat evne til at tiltrække. Men det er godt nok fordi man vil så tiltrække en der kan spejle netop det område der trænger til at blive hentet hjem! En som har en lignende struktur men med modsat indlejring.

OtteTallet_1
De første 30 år af vores liv, er mænd mænd og kvinder er kvinder. Det er vældig praktisk at der på denne måde opstår en polarisering mellem mænd og kvinder. Det tænder nemlig. Så kommer Livsvendingen (C. G. Jung) hvor vi i en kortere periode skal lære modsatkønnetheden at kende – for at kunne blive hele mennesker.  Hos kvinder sætter midtvejskrisen ofte ind midt i trediverne. Hos mænd er det ofte først i fyrrerne.

Kvinder bliver maskuline allerede på det orange niveau, men mænd bliver først feminine på det grønne niveau.

Krisen opstår fordi vi indtil nu troede at vi vidste hvem vi var, men evolutionen hiver nærmest tæppet væk under os og præsenterer os for alt det vi mangler at lære om os selv. Vi er nemlig meget mere end det vi troede på indtil midtvejskrisen indtraf og vi skal nu til at finde en ny identitet som er mere hel.

Først som hele mennesker har vi en ærlig chance for at finde en partner der kan forstå os dybt fordi denne selv kender både det maskuline og det feminine.

Og herfra går vejen så mod dybere dimensioner af kærligheden på det Blågrønne og det Turkis niveau. Og der er mere end nok til alle. En af de dybeste erkendelser er at man ikke kan få den kærlighed man gerne vil have fra partneren. Man kan kun få den ved at være HEL. På de to øverste niveauer er der kærlighed i overflod til alle! Så vender skuden, for nu handler det ikke længere om at få kærlighed. Når vi har i overflod handler det om at GIVE kærlighed.

Og kom så igang!

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Hvem er den mest attraktive partner?

Hvem er den mest attraktive partner?

Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud. Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt....

læs mere
Hvem tiltrækker du?

Hvem tiltrækker du?

Jeg véd at der er mere! Det må der simpelthen være! Siden 2005 har jeg intenst studeret parforhold og når det drejer sig om forhold på et eller flere af de seks første farver (Inftrarød, Magenta, Rød, Rav, Orange og Grøn) er det ret enkelt. Folk siger at kærligheden...

læs mere
Passer I sammen?

Passer I sammen?

  Hvis du gerne vil vide om dig og din kæreste matcher, så tage lige et kig her. Ikke alle mener at man kan dele mennesker ind i udviklingskategorier, men så længe vi kun betragter det her som en model, der kan fortælle os noget om den virkelige virkelighed, går...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar