Lige børn leger bedst!

Alt for mange moderne kvinder får alt for lidt ud af sex! Alt for mange moderne kvinder kan ikke komme ud af hovedet og ned i kroppen! Alt for mange af tidens kvinder har svært ved at finde en god mand!

Og det er der ikke noget mærkeligt ved overhovedet. Der er nemlig ikke ret mange gode mænd derude!

Langt de fleste mænd er kun halve mænd. Alfamanden mangler indfølelse og den bløde betamand mangler kraft. Hvis du som kvinde skal have sex der virkelig flytter bjerge, kan du ikke få det med hverken Alfamanden eller BetaManden. Du er er et ekstremt følsomt væsen og du ved god dybt, dybt inde at hvis du virkelig skal åbne for sexualiteten, hjertet og måske endda helt ind i det spirituelle, så spæner Alfamanden væk af bare skræk og Betamanden ville gå i chok. Derfor holder du på din energi som samler sig i hovedet i stedet for, og måske begynder du at kede dig, bebrejde dig selv, får skyldfølelser eller måske vælger du endda at fake en orgasme.

Ingen af de to mænd har på noget tidspunkt lært noget om følelser og ingen af de to mænd er i deres udvikling blevet præsenteret for det som ligger så naturligt for kvinder: Hjertet! Så hvordan hulen skulle de nogensinde kunne vække så meget tillid hos dig at du kan overgive dig totalt, åbne både krop, følelser, hjerte og spiritualitet? Det sker simpelthen ikke! Du vil ikke kunne ‘connecte’ hverken følelsesmæssigt eller fra dit hjerte til en mand der ikke ‘er der’.

Den perfekte kombination – AlfaBeta manden er sjælden. Den mand der er hel. Står på begge ben. Flytter sig lige så lidt som Mount Everest under en orkan uanset hvad du kaster efter ham. Den mand der kan stå fuldstændig fast i sit maskuline nærvær uden at blæse omkuld når du lukker op for sluserne – han er sjælden. Kun sammen med sådan en mand kan den kvindelige sexualitet virkelig åbne sig. I tillid til at han er der. Hele vejen. Fuldstændig til stede og nærværende.

Vi mænd vil ikke indrømme det. Men vi er altså sindsygt bange for den kvindelige sexualitet. Vi har gennem det meste af evolutionen forsøgt at undertrykke den. Med kyskhedsbælter, omskæring (female genital mutilation), ved at pakke jer fuldstændigt ind i kluns fra top til tå og ved at holde jer væk fra det offentlige rum, ved at forbyde jer stemmeret og en plads på arbejdsmarkedet. Halve mænd der endnu ikke har lært noget om egne feminine sider og derfor frygter dem, forsøger at kontrollere sig til magten over den feminine del af sexualiteten.

Og der er nærmest ikke noget at sige til at vi skider i bukserne af skræk over den kvindelige sexualitet. Den er mange gange kraftigere end den mandlige. Prøv det hvis i tør – mænd! Se hvor længe i kan holde ud. Prøv engang – bare én gang i jeres ynkelige liv, at se hvor mange orgasmer i kan give jeres kvinde på et døgn. Jeg garanterer for at i står af og giver op længe før hende!

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]