Kvinder og Mænd er fundamentalt forskellige.

For at det Feminine kan åbne gennem hjertet til de Guddommelige dimensioner af tilværelsen, har hun brug for ubetinget tillid. Tillid til at når hun giver slip ind i åbenheden er der en stærk maskulinitet der er fuldstændig frygtløs, kan stå klippefast og som kan sætte rammen omkring det rum hun giver slip ind i.

Almindelige mænd har ikke en chance for at forstå de dybder af hjerte en kvinde kan lukke op for og bliver ofte skræmt af den uendelige dybde der er i enhver kvinde. Derfor væver de ofte rundt i overfladen som usikre væsner og sørger dermed for, at kvinden IKKE får lov til at åbne så meget.

Derfor bliver intimiteten aldrig ret dyb set i relation til hvad kvindens iboende potentiale egentlig er.

Kvinder og Mænd er i realiteten meget langt fra hinanden og at kunne forstå hinanden kræver meget arbejde og megen åbenhed.

 

Kvinder åbner hurtigt til det følelsesmæssige. Allerede der står mange mænd af fordi de ikke forstår deres egne følelser dybt nok. Og kvinder åbner med lethed endnu dybere – helt ind i hjertet. Hvis en mand skal kunne rumme det og følge med hende ind i hjertets åbenhed, skal han have et lige så dybt kendskab til det kvindelige som hun har. Han skal forstå at alt det han tror han er, ikke er relevant længere fordi alt hvad han tror, er en hindring for fordybelse og hjerte kontakt.

En mand der ikke kender det feminine åbne hjerte indefra, vil altid være angst for disse dybder af kvinden. Derfor vil han vakle som mand og kan dermed ikke være den sikkerhed kvinden er nødt til at have for at kunne have tillid til, at han er der HELE vejen igennem og at han står fast! Hun vil ikke kunne hengive sig fuldt til en mand der vakler.

Hjertet kan åbne helt ind til noget der ikke længere er personligt. Ind til en kærlighed som er både grænseoverskridende og grænseløs. Og kvinder har bare mere naturligt den adgang til hjertet end mænd. Men det kan mænd også få ved at udforske det kvindelige. Og paradokset er at det maskuline så udvikles mere balanceret. Facaden af styrke og selvsikkerhed bliver erstattet af dybere selvberoende autoritet som i sig selv er Maskulin. Og har kvinden den mand, kan hun åbne endnu dybere.

Den mand der kun er Alfa han, skynder sig væk når hans kvinde bliver emotionel. Det er hans liv for kort til så han finder bare en ny. Den bløde mand bliver ked af det eller bange når hun bliver emotionel. Den balancerede mand forstår sin kvinde og ved, at det handler ikke om ham personligt. Derfor reagerer han ikke ved at blive aggressiv eller frustreret, men ser på det udefra og kan stå præcis der hvor han skal. Centreret og i balance. Der hvor hun har brug for ham!

Vi mænd er så kloge, men vi kan lære uendeligt meget af kvinder når det kommer til åbenhed og hjerte.

Spiritualitet og Parforhold kig her.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 2]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Hvem er den mest attraktive partner?

Hvem er den mest attraktive partner?

Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud. Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt....

læs mere

Halve Mennesker Kan Ikke Være Helt Lykkelige

"You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hoplessly dependent on the system that they will fight to protect it." (Morpheous til Neo i Matrix). At være lykkelig er svært, hvis man ikke ved hvordan. De...

læs mere

Alfamænd, Betakvinder og Fremtidens Parforhold.

Indtil ca. 1960 har der i overvejende grad været en ganske sikker adfærd der har sikret mænd en (eller flere) kvinder. David Deangelo slog fast for 15 år siden: Attraction isn't a choice! Det han mener er at kvinder ikke har en knap der hedder 'Attraction', som de...

læs mere

0 kommentarer