≡ Menu

Kom i gang med Tantra

Tantra er nydelse og Tantra er forøgelse af både bevidsthed og kærlighedsevne. Tantra er en hyldest til kærligheden og sexualiteten og det er en festlig fejring af forholdet – hvad enten det er et fast forhold eller ikke.

Tantra fordyber intimiteten, forøger passionen og det kan gøre kommunikationen (både den talte, den følte og den sansede energetiske) mellem jer meget mere autentisk.

Det her skal ikke forestille at være en afkrydsningsliste som I følger punktligt. Tag den som inspiration, eksperimentér og brug de ting der passer til jer.

 1. Aftal to timer hver uge hvor i fejrer jeres forhold.
  Den session kan ikke flyttes! Heller ikke selv om i ikke har lyst. Det er nemlig Egoet der kommer i vejen for kærligheden!Den energi der  opstår vil fjerne enhver ulyst og I vil ret hurtigt blive overrasket over hvor meget mere kærlighed, leg og fordybelse i har sagt nej til indtil nu. I vil hurtigt få lyst til at lave flere tider med hinanden og mange bliver så grebet af det at de gør det hver dag! Forestil dig en time hver dag hvor du svømmer i kærlighedens energier og hvor du kan fylde dig selv med kærlighed og glæde hinsides alt hvad du hidtil har kunnet forestille dig.
 2. Vær åben. 
  Hold hjertet og fantasien åben. Læg mærke til hvor energien og lysten går hen. Prøv noget ny. Eksperimentér.
 3. Sæt stemningen.
  Dæmpet belysning, stearinlys, duftolier, nyvasket sengetøj. et glas vin eller noget andet at drikke, frugt. Lav soveværelset om til et kærlighedstempel.
 4. Ryst kroppen
  Start f. eks. med at ryste kroppen i nogle minutter og mærk hvordan den kommer til live. Arme, ben, skuldre, hofter, hoved, hænder, fødder…
  At få gang i kroppen forøger nydelsen betragteligt.
 5. Meditér sammen.
  Brug 10 minutter på en meditation sammen, hvor I er stille. Træk vejret dybt og giv slip på tankerne. Det vil gøre jer lidt mere frie og nærværende og det vil også forøge nydelsen.
 6. Snak sammen.
  Fortæl hinanden nøjagtig hvad det er I elsker ved hinanden. Vær sand og autentisk. Vær nærværende og åbn hjertet ved at udtrykke dig og ved at lytte med hjertet til at din partner udtrykker sig – fra hjertet. Det skal ikke være en diskussion.Der er ikke nogen der skal hvad ret i noget som helst. Det der ér er sandt og rigtigt! Vær taknemmelig for at din partner deler sit hjerte med dig og sig TAK!
 7. Kig hinanden dybt i øjnene 5-10 minutter.
  Det vil for mange føles mærkeligt første gang, men det åbner hjertet! Meget! At undlade at se andre i øjnene er en beskyttelsesmekanisme. Her skal vi ikke beskytte os selv. Her skal vi åbne os. At kigge hinanden i øjnene gør os tættere forbundne.
 8. Berøring.
  Læg din partner ned og berør blidt med en blomst, en fjer, fingerspidserne eller noget blødt stof. Langsomt og blidt. Massér de ikke erogene steder af kroppen først og fortsæt langsomt til de erogene. Det handler ikke om orgasme! Det handler om nydelse! Den der bliver masseret skal give feedback til den der masserer, fordi vi kan ikke læse tanker og hvis nydelsen skal være i top, skal den der bliver masseret selv sikre at massagen er som den skal være.
 9. Penetrering.
  Hvis stemningen er til det, kan I langsomt gå videre til den penetrerende del. Gør det langsomt så bevidstheden kan være med og nydelsen kan blive størst mulig.

Tantra er ikke en jagt efter orgasme. Det er et kæmpe nydelsesparty. En elskovsfest. En fejring af kærligheden. Ved langsomt at vænne kroppen til højere niveauer af energi, øger I jeres egen rummelighed og I forstærker kærlighedsevnen. I har brug for det og det har resten af verden også.

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: