Evolutionen har bragt os hen hvor parforhold ikke virker så godt længere. Faktisk har de aldrig virket optimalt, men for ligesom at sætte en streg under at vi skal til at gøre noget ved det, har evolutionen sørget for at kønsrollerne siden ca. 1960 er blevet vendt rundt.

Det er der en mening med. For at vi kan blive hele mennesker er det nemlig nødvendigt at inkludere modsatkønnetheden i vores personlighed. Hvis vi som mænd skal kunne forstå en kvinde i dybden er vi nødt til at erfare på vores egen krop hvordan det feminine fungerer. Og omvendt for kvinder. Det er der vi står lige nu.

Vi skal selvfølgelig tilbage til vores oprindelige kønsroller igen, men nu medbringende en viden om det modsatte køn der gør os meget mere hele og med den forståelse bliver det igen nemmere at være i et velfungerende parforhold.

Vi er på vej til at blive mere hele mennesker.

Det er ikke nemt for en mand at skulle til at være blød, eftergivende og rummelig og samtidig opleve at fordums maskulinitet siver ud mellem fingrene.

Det er en proces der kan trække ud i meget lang tid – specielt hvis du ikke ved hvad der sker og hvad du skal gøre.

Hvis manden ikke er oppe på dupperne er det kvindens opgave at shitteste ham til han vågner. Beklager – men det hedder evolution!

Hvis IKKE kvinden gjorde det ville manden stadig ligge på sofaen, drikke en øl og zappe dagen lang… Nåhh nej. Fjernsynet ville ikke være opfundet, sofaen heller ikke og bryggerierne ville ingen have tænkt på…
Kvinden har altid sikret evolutionens fremdrift ved at kræve mere og mere af manden for at han skal kunne score og holde på hende!
Den eneste måde vi mænd kan undgå at blive shittestet på af en maskulin kvinde, er at være proaktive. Så slapper kvinden af og bliver feminin fordi hun ved vi har styr på vores shit!
Heldigvis er vi efterhånden en del mennesker der kender turen og denne bog Livet Kalder, er fyldt med beskrivelser af hvad der sker så du igen kan få mening i livet. Den viser dig hvorfor det er et nødvendigt skridt i din udvikling og den viser dig alle de gode ting der skal til for at komme igennem krisen både hurtigt og effektivt så du får det optimale udbytte med dig videre. Den viser dig hvorfor det er ultimativt vigtigt for en mand at have retning i sit liv og retning får du først når du ved hvor du vil hen.

Bogen indeholder:

Udviklingsniveauer og partnermatch på værdier. Retning. Mening. Energi. Overskud. Kærlighed. Hvad holder dig tilbage. Hvor skal jeg hen med mit liv. Bliv en mere autentisk mand. Nærvær. Hvorfor din kvinde har projekter på dine vegne. Hvordan finder jeg det rigtige match. Ledelse. Hvordan håndterer jeg følelsesmæssige udfordringer. Og meget, meget mere…

Find Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar