“Lige børn leger bedst” siges det! Og når vi arbejder med sexualiteten er det ikke helt ved siden af. Mange moderne kvinder har svært ved at give slip i sengen. Et maskulint liv og en utrænet partner resulterer i at hun tæsker rundt i sin hjerne og drukner i tanker og ofte også skyld.

Der er altid angst forbundet med at udvikle sig. Det er der fordi det at slippe et mønster der en gang har ydet sikkerhed forsvinder og skal erstattes af noget bedre. Vi kender jo det gamle mønster på godt og ondt, men det nye kender vi ikke. Derfor er vi usikre og føler angst.

Sexualiteten er en stor trussel mod vores gamle mønstre, fordi hvis energiniveauet bliver højt nok, kan der blive så meget lys i sindet, at vi reelt opdager nogle forælde mønstre og det synes egoet ikke er rart. Egoet er konservativt og vil ikke have lavet ændringer, fordi de ændringer vil være ændringer direkte på ego strukturen. Og egoet tror at det er farligt.

En betingelse for en orgasme er at energien øges for derefter at udløses og der er egoet nødt til at styre, at energiniveauet ikke bliver for højt. Dermed bliver orgasmerne også kun middelmådige – hvis de overhovedet kommer.

Kvinder som er sammen med en mand der ligger lavere i Compatibility Matrixen end hun selv gør, vil have vanskeligt ved at give slip og overgive sig, fordi hun dybt nede godt ved at manden ikke er kompetent til at holde både hende og hendes rum, hvis hun virkelig giver slip og udfolder sin sexualitet. Det vil være skrækindjagende for en sådan mand, hvis han pludselig skulle opleve kvindens totalt overlegne sexualitet. Han ville flygte så hurtigt han kunne, fordi det ville være kræfter der langt overgår hans vildeste forestillinger. Han ville ikke kunne håndtere det og det véd hun instinktivt. Derfor kan hun ikke give slip. Resultatet er at hun ender i sit hovede og begynder at tænke over hvad der er i vejen med hende, med skyld eller frustration til følge.

Derfor er det en rigtig god ide for en kvinde at sikre sig at manden som minimum er på samme niveau som hende eller endnu bedre – et niveau over. Hvis kvinden kan sanse at manden har den større (livs)erfaring end hende selv, kan hun have tillid og slappe af og jo mere tillid hun har, jo mere tryg kan hun føle sig og jo mere energi kan hun akkumulere i sin krop. Denne energi kan åbne helt ind til det spirituelle niveau og hvis kvinden skal kunne opleve det, er hun nødt til at være sammen med en mand som hun véd har netop den erfaring. Den mand flytter sig ikke når hun skælver. Den mand bliver stående frygtløs og er klar til at gribe hende når hun giver ultimativt slip. Den mand står fast som en klippe og kan ikke væltes.

Vær den Mand! Klik Her!

 

Compatibility MatrixBrug denne Compatibility Matrix til at finde ud af om i er ligeværdige partnere

Hvis en kvinde skal kunne slappe dybt og inderligt af og føle sig tryg helt ned i sine dybeste lag, SKAL hun have en mand der som minimum er på samme niveau som hende, eller gerne et niveau over! Hvis ikke kvinden kan føle sig helt tryg og afslappet med en mand, kan hun ikke åbne sig fuldstændigt og sex bliver ikke en fuld kropslig og spirituel oplevelse.

Læs Mandebogen her!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Kvinder og Sex

Lige børn leger bedst! Alt for mange moderne kvinder får alt for lidt ud af sex! Alt for mange moderne kvinder kan ikke komme ud af hovedet og ned i kroppen! Alt for mange af tidens kvinder har svært ved at finde en god mand! Og det er der ikke noget mærkeligt ved...

læs mere

Flirt, parringsdans og kærlighed

Det har altid undret mig at det er den mand der behersker flirtens faser der skorer kvinderne. Jeg har altid holdt på at kærligheden ikke kan/skal sættes på en formel, men lige netop her ser det ud til at der rent faktisk er en trinvis guide til at skore, som...

læs mere

Energi Og Tantra

Indtast dit navn og din mailadresse så får du tilsendt et link hvor du kan downloade den foreløbige version af ebogen om Energi Og Tantra gratis.

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar