Har du nogensinde undret dig over at uanset hvad du giver hende, så er hun stadig ikke tilfreds? Måske brokker hun sig lige lovlig meget eller måske kritiserer hun dine valg og handlinger…

Hvad er det hun vil ha’?

De fleste kvinder vil ha’ det hele! Både magten og æren. I al evighed. Amen! Og det kan du umuligt give hende og så har du balladen. Det er der heldigvis en anden løsning på. Men lad os først for nemheds skyld dele parforhold op i tre grupper:

  1. Det ubalancerede forhold hvor det handler om hvad kan JEG få ud af partneren og forholdet.
  2. Det udviklende forhold hvor det handler om hvad vi kan få ud af det sammen.
  3. Det bidragende forhold hvor det handler om hvad jeg kan give til både min partner og til verden

I Den første gruppe er kærligheden ikke kærlighed. Det er gensidig behovsdækning og dermed handler vi om ‘kærligheden’. Hvis jeg ikke får noget af dig får du heller ikke noget af mig. I denne gruppe løber kærlighedskassen tør, fordi begge parter hellere tager fra den, end bidrager – fordi de hver i sær mener, at de selv bidrager mest. (Check Kærlighedens 5 sprog af Gary Chapman).

I den anden gruppe har vi opdaget at vi har en Skygge – faktisk en hver, så der reelt er fire parter i vores forhold. To jeg’er og to Skygger. Der er plads til alle fire og ubevidste behov og emotioner får lov til at blive set. I denne gruppe bølger indholdet af kærlighedskassen op og ned. Der er både underskud og overflod på skift. Det er hårdt arbejde.

I den tredie gruppe, hvor det også stadig handler om at udvikle sig, har vi opdaget, at det at give er det samme som at modtage og at heale sig selv. I denne gruppe er der så meget overskud, at der er nok til andre. Nok til at parterne kan vende sig ud mod verden og heale den.

Hvad er det så hun vil ha’?

Hun vil have din fulde, udelte, maskuline, skarpe, nærværende, kærlige, kreative opmærksomhed og den skal du bruge til at lede hende til Himlen! – Eller i hvert fald til det næste niveau af kærligheden! Men det kan du ikke give hende uden at vide nøjagtig hvad opmærksomhed er!

Prøv bare i ca. 60 sekunder at fokusere på nedenstående ord FOKUS. Og læs videre når du enten når de 60 sekunder eller når du opdager at din opmærksomhed er i gang med noget helt andet.

FOKUS

Vær ærlig – ærlighed er nemlig en stor del af det at kunne være nærværende – kunne du holde dit fokus? Og ville du kunne gøre det når hun kritiserer dig sønder og sammen?

At være FULDT opmærksom er ikke bare noget man er fra et sekund til det næste. Det er en livslang træning. Det er det fordi de fleste af de ting der stjæler din opmærksomhed, så du mister dit overskud er ubevidste. Så første trin i at blive mere bevidst og opmærksom er, at begynde at arbejde med sin Skygge. Det kan være terapeutisk og selvudviklingsmæssigt f.eks i en mandegruppe og det kan være decideret nærværstræning (meditation).

Her er en række ting der kan forbedre dit nærvær:

Du skal lære dine grænser at kende og du skal være i stand til både at sige til og fra på en balanceret måde, fordi du vil ærge dig og gruble som en gal hvis du ikke melder præcist ud. Og når du gør det vil du opdage at både krop, følelser og tanker kommer bedre i samsving, hvilket får dig til at fremstå mere kongruent og kraftfuld.

Du er nødt til at være 100% ærlig i alle forhold. Alt andet stjæler din energi og din opmærksomhed og også her handler det om at stå mere troværdigt og dermed mere nærværende frem.

Du bliver nødt til at se på dine overbevisninger – specielt de ubevidste da det er de værste. Når du får kigget på hvorfor du mener som du gør – I DYBDEN! så opdager du at langt de fleste af dine holdninger er begrundet i selvbekræftende cirkler og dermed er de teknisk insolvente. Det kræver ret meget energi at opretholde hele det netværk af leveregler vi alle sammen har og den energi der bliver forbrugt til det tages fra opmærksomheden og nærværet.

Du skal også kigge på dine behov. Specielt de ubevidste. Det er nemlig ofte der dine overbevisninger og handlemønstre bunder. Skjulte behov der aldrig har fået lov til at se dagens lys manipulerer dig til en bestemt adfærd for at få din opmærksomhed.

Dine behov og dine emotioner hænger tæt sammen. Et ubevidst behov vil forsøge at kommunikere ved hjælp af en emotion. Så længe vi ikke forstår at emotionerne er Skyggens sprog, hænger vi fast i fortiden. Og det er ret fjernt fra at være i nuet!

Så er der også alt det fysiske. En sund krop kan altså bare præstere mere nærvær end en der er plaget af lidelser der forsøger at trække dig ud i en jammerlig offerposition. Sund mad giver bare mere energi og dermed mulighed for mere bevidsthed. Orden i hjem og økonomi kan hjælpe betydeligt på ens nærværsevne.

Meditation er et ret kontant værktøj til at træne nærværet. Jeg skelner mellem meditation på et objekt som kan være lys, en emotion, et mantra eller… og REN meditation hvor du ikke mediterer på noget. Det første kalder jeg selvudvikling eller fokuseringstræning og det kan være ganske fint.

Klar meditation er ikke at gøre noget, ikke tænke, ikke føle, ikke planlægge, ikke tvinge. De ting må godt være der selvfølgelig. Følelser kan komme gennem kroppen og de går som regel igen. Tanker kan flyve gennem hjernen og de fordufter som regel hurtigt – og så kommer der nye. Maditation handler om at OPDAGE. Opdage at du tænker. Opdage at der er larm inden i hovedet. Opdage at der er følelser i kroppen. Og at lade det hele være. Uden at hoppe på en tanke række. Uden at gå med ud i en følelse. Iagttag det indre sceneri som det nu udspiller sig. Opdag at den del af dig der iagttager er fri af scenariet. Og præcis her har du metoden til at iagttage kærestens følelsesudbrud uden selv at blive emotionel.

Tantra er en stor kilde til energi og at arbejde tantrisk sammen kan heale de små egoer betydeligt. Tantra er samtidig også en måde at udvikle kærligheden og opmærksomheden på. Normalt vil Skyggerne gøre krav på orgasmens energier hvorefter de lader os i fred nogle dage, men i Tantraen får Skyggerne ikke den energi. Den tilfalder opmærksomheden og kærlighedsevnen i stedet for og derfor vil Skyggerne ikke trække sig tilbage. De vil råbe højere og højere for at få energien og opmærksomheden og derved vil det blive tydeligere hvad de vil. De vil ses, accepteres og elskes. Og det er egentlig gratis!

Når du efterhånden kan stå fuldstændig fast som klippen i vandet, der urokkeligt modstår orkan og bølger, så kan du også give din kvinde din fulde opmærksomhed og den vil komme så dybt indefra dit hjerte og din sjæl, at hun vil føle sig inderligt elsket bare du kigger hende i øjnene med dit nærvær. Hun vil vide at uanset hvad hun gør, kan hun ikke vælte dig omkuld og det vil gøre hende tryg. Hendes urimelige krav, som egentlig bare var for at teste dit maskuline nærvær, vil dæmpes og skulle der komme et udfald mod dig i ny og næ, så véd du at det handler om at hun spejler dig. Hun viser dig, at du var ude af balance eller at du mistede nærværet et øjeblik. Hun forsøger blot at bringe dig tilbage til dig selv. Måske du synes at hendes måde er hensynsløs, fordi den bringer dig i kontakt med dine ikke udviklede sider og det er måske smertefuldt. Men sagen er at det faktisk er en stor kærlighedshandling. Det er ikke hende der påfører dig smerten. Den havde du i forvejen fordi du har en del af dig selv der er smertefuldt forsømt. At vise dig hvor du ikke er hel, så du får chancen til at gøre noget ved det gør, at din kærlighedsevne forøges, ganske enkelt fordi du bliver mere hel. Det er i sandhed kærlighed hun viser dig!

Når det Maskuline er i stand til at beskytte det Feminine og holde det samlet med klarhed og nærvær, kan det Feminine slappe af og overgive sig. Det er den eneste måde hun virkelig kan få lov til at være sig selv på. Uden at tilbageholde sine følelser. Uden at give køb på sig selv.

Og se så at komme i gang med at give din kvinde alt det hun slet ikke vidste hun altid har længtes efter!

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Hvem er den mest attraktive partner?

Hvem er den mest attraktive partner?

Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud. Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt....

læs mere

Halve Mennesker Kan Ikke Være Helt Lykkelige

"You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hoplessly dependent on the system that they will fight to protect it." (Morpheous til Neo i Matrix). At være lykkelig er svært, hvis man ikke ved hvordan. De...

læs mere

Alfamænd, Betakvinder og Fremtidens Parforhold.

Indtil ca. 1960 har der i overvejende grad været en ganske sikker adfærd der har sikret mænd en (eller flere) kvinder. David Deangelo slog fast for 15 år siden: Attraction isn't a choice! Det han mener er at kvinder ikke har en knap der hedder 'Attraction', som de...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar