“You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hoplessly dependant on the system that they will fight to protect it.” (Morpheous til Neo i Matrix).

At være lykkelig er svært hvis man ikke ved hvad der skal til. De fleste mennesker har ikke opdaget hvad der skal til og jagter stadig lykken de steder hvor den ikke er.

  1. Der findes ikke nogen andre mennesker der kan gøre dig permanent lykkelig.
  2. Der findes ingen fysiske ting der kan gøre dig permanent lykkelig.

Ægte permanent lykke har ingen ydre årsag. Men den har en indre forudsætning.

Hvis du er et helt almindeligt menneske der afskyr nogle ting og elsker andre, så lever du på det 1. bevidsthedsplan som kaldes Delt Bevidsthed.

Hvis du hader ‘de fremmede’ og alt hvad der i øvrigt er anderledes end det plejer, så lever du på 1. bevidsthedsplan.

Hvis du er et helt almindeligt menneske der passer dit job, din familie og din karriere, så er du nok på det Rav, Orange eller det Grønne trin. Hvis du jagter success, magt, indflydelse eller penge, så lever du på 1. bevidsthedsplan.

Hvis du er begyndt at interessere dig for andre end dig selv, for selvudvikling, Yoga, meditation osv., så lever du på 1. bevidsthedsplan, men på kanten til det 2. bevidsthedsplan.

Her går vi fra at være så afhængige af systemet, at vi vil slås for at bevare det, til at blive mere unplugged. Mere os selv. Mere frie. Mere den vi i virkeligheden er født til at være. Vi er på vej fra 1. bevidsthedstrin til det næste. Vi går fra delt bevidsthed til hel bevidsthed. Fra halv kærlighed til hel kærlighed. Og det er præcis nu i den tid vi lever i at vi for første gang i større stil har den mulighed!

Hvis du ægte interesserer dig for andres holdninger og mener at de kan have ligeså meget ret som dig, så er du på 2. bevidsthedsplan. Hvis du er i stand til at elske uden at få noget igen – altså at elske uforbeholdent, så er du på 2. bevidsthedsplan. Hvis du elsker i stedet for at have sex, så er du på 2. bevidsthedsplan. Hvis du udforsker dine egne motiver og kender dine egne psykologiske behov, så er du på 2. bevidsthedstrin. Hvis du omfavner smerten i stedet for at bedøve den, så er du på 2. bevidsthedstrin.

Der er selvfølgelig en overgang hvor det ikke er enten eller. En overgang hvor man slipper de gamle selvbilleder der deler verden i godt/ondt, rigtigt/forkert og gør plads til nogle nye. Den grundlæggende forskel er om du med dine tanker, følelser og handlinger agerer ud fra delthed og knaphed eller om du handler ud fra helhed og overskud.

Halve mennesker kan kun være halvt lykkelige. Halve mennesker render med halve sandheder. Halve mennesker ser ikke HELE virkeligheden. Halve mennesker er kun halvhjertede og har ingen mulighed for at opleve HELE spektret af bevidsthed, nærvær og kærlighed. Det er umuligt. Halve mennesker vil have kærligheden af andre. Halve mennesker får aldrig nok.

Hele mennesker kan være helt lykkelige. Hele mennesker kan være helt trygge og helt glade. Hele mennesker kan give af deres kærlighed. Hele mennesker er ikke i underskud. Hele mennesker kan fyldes helt af taknemmelighed, tillid, venlighed, hengivenhed

En halv mand skaber halve løsninger fordi han er halvhjertet.
En halv mand nedgør andre uden at vide at ‘andre’ spejler netop det han ikke kan lide ved sig selv.
En halv mand lever kun for sig selv.
En halv mand tiltrækker en halv kvinde – i et forsøg på at lappe på sine egne mangler.

En hel mand skaber hele løsninger fordi han er helhjertet.
En hel mand nedgør ikke andre. Han løfter dem op.
En hel mand lever også for andre end sig selv.
En hel mand møder en hel kvinde – så de sammen kan hjælpe andre med at heles
At være hel giver styrke og glæde

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer