Det har altid undret mig at det er den mand der behersker flirtens faser der skorer kvinderne. Jeg har altid holdt på at kærligheden ikke kan/skal sættes på en formel, men lige netop her ser det ud til at der rent faktisk er en trinvis guide til at skore, som alfahanner bevidst eller ubevidst behersker og som de fleste kvinder bliver påvirket af.

Flirten er en test der gør at kvinden bliver i stand til at vælge den rette mand og vi snakker nok mere evolution og forplantning end egentlig kærlighed her.

Flirten er en kommunikationsform der er opstået for mange hundrede tusind år siden – måske nok helt tilbage i dyreverdenen hvor mange arter faktisk har vældigt avancerede stilarter. Men handler flirten så kun om sex og artens overlevelse?

Denne 9 trins guide er lavet af Michael Kjærsgaard www.datingpsykologi.dk og er efterprøvet af mange hundrede mænd og resultatet er overordentligt positivt. Det ser ud til at virke. Og hvorfor skulle det ikke det. Dyr har brugt parringsdanse og ritualer i millioner af år…

Baseret på hvad det er kvinder normalt vil have:

Selvtillid
Status
Smil
Sjov
Social
Socialt centrum
Udseende

er denne ‘formel’ blevet til:

 1. Entreen.
  Når du som mand går ind i et rum for at møde kvinder, f.eks. et værtshus eller en café, går du ind med en fornemmelse af at du ejer stedet. At du har taget det i besiddelse. Du retter ryggen og din gang er afslappet og målbevidst.
 2. Udvælg dit mål – 3‐sekunders‐reglen.
  Fra det øjeblik du har øjenkontakt med en kvinde skal du ikke vente mere end tre sekunder før du går hen til hende. Det viser handlekraft og du når ikke at blive nervøs.
 3. Åbning.
  Du indleder en snak med kvinden som indeholder følgende elementer:
  Det skal være aktuelt.
  Det skal være spændende/engagerende.
  Det skal være sjovt.
  Det skal virke tilfældigt.
  Det skal virke kort.
  Brug  storytelling.Det kan f.eks være en bemærking som: Det var dog en voldsomt stor håndtaske du har der. Har du din hund i den?
 4. Interessefasen.
  Tal om positive ting. Lyt til hende og find fælles værdier og interesser. Kom på bølgelængde.
 5. Tiltrækningsfasen.
  Denne fase er bygget op over push/pull princippet. Det gør at kvinden bliver smidt rundt i sine følelser, frem og tilbage og en mand der mestrer det vinder respekt og bliver dermed interessant. Mange bruger det der hedder negs og formålet er at sikre dig mere status og overlegenhed. Det kan f.eks. være en bemærkning som: Flotte negle du har. Er det acryl? Hensigten er at sige noget der stærkt indikerer at du ikke er ude efter hende, hvorefter du giver hende en gulerod ved at antyde at hun måske er interessant. Den rutine køres nogle gange.
 6. Tryghedsfasen.
  Tryghedsfasen skal følge efter tiltrækningsfasen. Hvis hun ikke oplever at kunne føle sig tryg med dig går det ikke. Det foregår ved at du spejler hende. Sidder/står/bevæger dig på samme måde men med forsinkelse.
 7. Afslut.
  Få hendes kontaktinformationer. Ikke noget med at spørge. Sig det direkte: Gi’ mig dit telefonnummer! og ræk din mobiltelefon over til hende så hun selv kan taste det ind.
  Det er dig der afslutter samtalen.
 8. Opfølgning.
  Du ringer eller sender en spændende sms indenfor 48 timer.
 9. Den første date.

Kropssproget er en stor del af flirten. Hvis du har fronten direkte mod hende afslører du at hun er dit mål og det virker alt for ofte mod hensigten. Din front angiver din retning i livet og derfor skal du næsten stå med siden til hende eller i hvert fald skråt så din front ikke peger mod hende. Når hun opdager at hun er dit mål gider hun ikke lege mere. Så er spændingen væk.

Det er ren manipulation, men det virker! Og det gør det fordi vi er alt for ubevidste om os selv. Der findes få kvinder der er blevet mere helstøbte. Kvinder som er fuldt til stede i hjertet. Mange kvinder lever i deres følelser og en anden stor del er blevet maskuline og lever i hjernen. Men de få der lever ud fra hjertet og som du nok ikke er i stand til at tiltrække alligevel, falder ikke for billige tricks. Hvis det er sådan en kvinde du vil have, er du nødt til at være 100% autentisk og mindst lige så nærværende.

Det bliver du ved at finde din egen retning i livet, ved at gøre op med fortiden så den ikke på nogen måde holder dig tilbage og ved at træne dit fokus og dit nærvær.

KompatibilitetsMatrix
Kvinder til og med Rav feltet er feminine og på dem virker formlen helt fantastisk. På det Orange og Grønne felt er kvinder blevet maskuline, ofte uinteressante for mange mænd og hvis du skal skore en kvinde på de to niveauer, er den primære forudsætning at du er en hel del mere maskulin end hende. Er du det kan du sætte hende på plads som kvinde og så virker formlen også.

Blågrønne og Turkis kvinder… Glem alt om at manipulere. Du vil højst sandsynligt blive gennemskuet. Når kvinder siger at du skal være dig selv, er det fordi de vil have dig til at tage dem med op på et niveau hvor de også kan være meget mere sig selv. De håber at du er manden i deres liv, men de fleste kan ikke se forskel på en Alfahan (Rød, Rav, Orange) og på Den Rigtige Mand (Blågrøn og Turkis).

Formlen sætter dig i stand til at agere som en alfa han på de seks nederste niveauer og øger din success med at skore.

Næste skridt er at finde retningen og nærværet. Mere nærvær er det samme som mere dig selv. Jo mere nærvær du kan præstere jo nemmere bliver det at afgøre hurtigt om du har fat i en kvinde der er interessant og det nærvær bliver hurtigt vigtigere end flirten.

Flirt er egentlig fake.

Flirten er også noget helt andet. Den er en mekanisme der beskytter os mod afvisning fordi den er indirekte. Man kan nemlig altid – hvis det mislykkes, bilde sig selv ind at man ikke flirtede eller at flirten kun var for sjov, men håndem på hjertet… man flirter fordi man er interesseret i mere.

En flirt er et dobbeltsignal. Et signal der sendes ud med en subtil undertone. Den ene side af signalet siger: Hey – jeg er interesseret i dig. Den anden side er: Hvis du afviser mig har du misforstået mit signal som en flirt, hvilket det ikke var!

Flirt er en udsendt føler med bakgear for ikke at stå fuldt ved hvad det er du virkelig vil ha’, fordi du er bange for at blive afvist!
Står du ved dig selv?

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Kvinder og Sex

Lige børn leger bedst! Alt for mange moderne kvinder får alt for lidt ud af sex! Alt for mange moderne kvinder kan ikke komme ud af hovedet og ned i kroppen! Alt for mange af tidens kvinder har svært ved at finde en god mand! Og det er der ikke noget mærkeligt ved...

læs mere

Energi Og Tantra

Indtast dit navn og din mailadresse så får du tilsendt et link hvor du kan downloade den foreløbige version af ebogen om Energi Og Tantra gratis.

læs mere

Hvis kvinden skal kunne overgive sig

"Lige børn leger bedst" siges det! Og når vi arbejder med sexualiteten er det ikke helt ved siden af. Mange moderne kvinder har svært ved at give slip i sengen. Et maskulint liv og en utrænet partner resulterer i at hun tæsker rundt i sin hjerne og drukner i tanker og...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar