ID-10072756Der er ikke noget i vejen med at være en blød mand. Men der er nød og elendighed i vente for parforholdet, hvis du som mand ikke kan samle dit ansvar og din kraft op og handle mindst ligeså meget som du lytter.

Hvis du som mand dropper din maskulinitet og i et forsøg på at være sød, forstående, lyttende og indfølelnde, sker der såmænd bare det at hun begynder at opfatte dig som sit barn. Et barn som hun skal tage ansvar for og sørge for. Og så ryger tændingen. Helt!

Som blød mand er det noget du forstår, men som blød mand er det samtidig ikke noget du handler på. Og så bliver kvinden mere og mere frustreret.

Den mandomskraft du er i besiddelse af er nojagtig lig med hvor længe du holder i sengen!

Når hun skal tager ansvar for dig, dit velbefindende, din sexualitet og dine følelser får hun nok at lave. Oppe i sit hovede. Der vil hun forskanse sig og når du så gerne vil have sex med hende, formår du ikke at få hende ud af hovedet og ned i kroppen. Hun kan ikke åbne sig. Hun kan ikke åbne sit hjerte og sexualiteten holder op med at virke.

Der hvor vi er lige nu er der kun én vej. Det er at du som blød mand viser dig fra dit initiativrige selv, samler dit ansvar som mand op OG GØR NOGET!

HANDLER!

Du kan ikke nøjes med at forstå. For så forstår du forholdet ihjel! Fordi det er din kvindelige del af dig selv du bruger til at forstå med. Hvis du skal forstå skal du gøre det fra din MASKULINE kerne.

Kvinder har svært ved at have respekt for en mand der næsten udelukkende er feminint enig med alt og forstår alt. Hun vil vide at hun kan sno dig om sin lillefinger. Det er ikke sikkert at hun gør det. Men når hun ved at hun kan gøre det, er forholdet tæt på enden.

Hun kan ikke mærke dig som MAND når du prøver at være feminin. Så søger hun tilflugt i sit hovede ligesom du har søgt tilflugt i din indre kvinde. JA – du skal kende din indre kvinde, ellers fårstår du aldrig den kvindelige sexualitet. MEN du skal også kende din manddomskraft. Det er den du skal stå i når du skal lytte. Stå fast og stærkt som Mount Everest. Så kan hun slappe af i tillid og så kommer hun ud af sit hovede og ned i sit hjerte. Og det er nøjagtig der du vil have hende.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]