Er du single og spørger dig selv hvor er de gode mænd henne? Er de taget? Er der ikke flere tilbage? Findes der overhovedet nogle veludviklede mænd der ude, der er indstillet på at arbejde for forholdet? Findes der en som du ikke behøver at lave om på?

Findes der en der både kan lytte og handle? Findes der mon en der ønsker at forstå dig dybt ind i sjælen? En der virkelig ser dig?

Har du gennemskuet at alfahannen efter et par uger er en tynd kop the?

Vil du have mere?

Her er bogen der fortæller en hel masse om hvordan det kunne hænge sammen. Der er nogle nye og spændende vinkler på parforhold og mening.

Den er helt ny og derfor er den gratis!

Det bliver den ikke ved med at være så skynd dig at få den læst her:

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer