≡ Menu

Er du Autentisk?

Er du Autentisk og Nærværende?

Ok – det er måske for stor en mundfuld at tage stilling til en halvtidlig søndag morgen. Men omvendt er det også en udfordring der giver mening, hvis du vil forholde dig mere til hvem du i virkeligheden er. Hvis du vil være mere ægte og mere nærværende. Mere i kontrol med dit eget liv!

Der er en helt enkel formel. Den er her:

Afstanden mellem den du mener du er og den du i virkeligheden er, er omvendt proportional med din Autencitet!

Dvs. at jo tættere dine selvbilleder er på virkeligheden, jo mere ægte er du!

Det samme med dit nærvær. Jo længere afstand der er mellem dine selvbilleder og det som dine selvbilleder er et billede af, jo mindre nærværende er du. Selvsagt! Du er VÆK fra dig selv! Fraværende.

Nu er det i midlertidig sådan at laaaaangt de fleste mennesker ikke kan kende forskel på virkeligheden og selvbillederne. Der sker en forveksling. Vi tror at selvbillederne ER virkeligheden. Helt ukritisk.

Vi glemmer lissom at selvbillederne kun er…. øhhhhh – BILLEDER!!!

Nemli’! – De er KUN billeder og dermed er de ikke virkelige!

Vores selvbilleder er lukket inde i hjernen. De eksisterer ikke andre steder end i vores fantasi. Så hvem er du hvis du dropper forestillingerne om hvem du er?

  1. Hvem tænker du at du er?
  2. Hvem er du når du ikke tænker? F. eks. da du var nyfødt eller under dyb meditation.

Selvbillederne er selvbedrag! Du er ikke den du tænker du er. Du er ikke den du tror du er. Du lyver faktisk for dig selv og hvis du undersøger det nærmere vil du opdage, at den du forestiller dig at du er, faktisk har overtaget rollen som herren i dit hus. Et hjemmelavet selvbillede, en illusorisk konstruktion, et spind af tanker har overtaget dit sind.

Hvordan kan jeg blive mere autentisk?

Det er enkelt!

Drop dine selvbilleder. Glem hvem du ‘tænker’ eller tror du er. Eller forsøg i det mindste at lade være med at tage din selvopfattelse så inderligt alvorligt.

Er du Autentisk og Nærværende?

En simpel øvelse i at være tankeløs, kan få sindets tåger til at lette så meget, at du bedre kan gennemskue dit ‘jeg’. En enkel refleksionsprocess på daglig basis, kan få sindets og hjernens tåger til at lette så meget, at du kan gennemskue dig selv.

Opdag at den du tror du er, kun eksisterer i din fantasi.

Dermed bliver du mere autentisk. Og når du kan se ind bag din egen facade bliver du også i stand til at se ægtheden i andre mennesker.

 

Drop facaden! Bliv mere ægte og mere nærværende. Klik her!Autencitet og Nørvær. Smid masken!

Drop facaden! Bliv mere ægte og mere nærværende. Klik her!