Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget.

Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår, hvis eneste kvalifikationer er at være lækker.

Nej – noget har ændret sig. Nogle mænd har opdaget at der findes et større perspektiv. Vi har nemlig opdaget at vi har et job at udføre. Ikke et 8-4 job for en chef ude i byen. Nej, det er et livsjob. Vi er her på jorden med et formål. Der er en årsag til mit liv. Derfor stiller vi nu større krav til vores parforhold! Vi vil have nærvær og kreativitet!

Det har skabt en retning for mange mænd. En retning i livet hvor det pludselig er meget vigtigt at den kvinde der skal med på den tur, har nogenlunde de samme værdier og kan og vil bidrage til det samme projekt. Det kræver at vi har den samme vision.

Det er ikke ting folk normalt beskæftiger sig med i et forhold og den slags mænd (og kvinder) er stadig relativt sjældne.

Vi mænd er ikke perfekte og vi arbejder stadig med os selv, men vi gør det ved at tage ansvar i stedet for at give skyld og bebrejdelser ud til andre. Det rykker meget mere og vi spilder ikke vores tid.

I bogen her kan du læse lidt om hvad den slags mænd står for og hvad de leder efter i en kæreste.

Bogen er ny og den vil være gratis i et stykke tid, så skynd dig at få den læst så længe den er gratis!

Hvad Tænder Mænd på?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]