Grøn Mand og Orange Kvinde

Den orange kvinde har mere maskulinitet/vilje end den grønne mand og vil derfor nærmest udgøre en trussel for ham og han kan derfor let blive ‘taberen’ i magtkampene, som dybest set handler om at beskytte sit eget ubevidste verdensbillede og nedgøre partnerens, eller i hvert fald forsøge at overbevise denne om, at der er kun et verdensbillede der er sandt og det er mit! Orange kvinde er meget selvstændig og uafhængig, den grønne mand meget blød og utydelig og et forhold vil ret hurtigt blive meget frustrerende for begge parter.

Der er kun én ting værre end orange og grøn sammen og det er to grønne mennesker.

Forholdet vil ikke være velfungerende, idet forståelsen for partnerens verdensbillede først opnås efter at have været gennem det grønne felt. Hvis man vil forsøge at arbejde med sit forhold skal manden hurtigt op på det blågrønne niveau, hvilket faktisk kan befordres af en orange kvinde der kan udfordre ham. Udfordringen består i at manden mander sig op, men den kan omvendt være så negativ at forholdet ikke holder.

Den grønne mand har brug for en række erfaringer med kvinder, der viser ham at han forhold ikke fungerer på det grønne niveau og at han derfor – når han har fundet ud af at det er vanskeligt at skore uden sin røde kraft – er nødt til at fortsætte til det blågrønne niveau.

Grøn mand og orange kvinde er ikke en god kombination.

Tilbage til KompatibilitetsMatrix’en.