Turkis Mand og Orange Kvinde

Denne kombination er, selv om den ikke er helt ligeværdig, alligevel nogenlunde velfungerende. Manden på det turkis niveau vil kunne fungere som mentor for kvinden på det orange niveau og hun vil have noget ægte at kunne se op til – hvis hun anerkender at der findes højere udviklingsniveauer!

Arbejdspunktet er at få løftet kvinden på de punkter (linier) så hun kan blive stige op ad. En orange kvinde kræver en mand der kan feje benene væk under hende. Det kan blågrøn og turkis, men de mænd er så sjældne at hun nok ikke kan finde en. Derfor vil hun søge ned på det røde niveau og finde en rigtig alfahan der har kraften til at ‘vælte hende omkuld’. Et sådant forhold vil ikke fungere længe. Hvis hun derimod finder en turkis mand er hun meget bedre stillet da han kan hjælpe hende med at udvikle sig – hvis hun vil! Hvis hun ikke vil skal hun nemlig ikke regne med den turkis mand.

Den orange kvinde skal lære at forholde sig til sit verdensbillede på en ny måde og der er en turkis mand en perfekt læremester. Hun skal højst sandsynligt også lære at slippe kontrollen, lære at have tillid og slappe af, hvilket hun vil få nemt ved med en turkis mand! Den turkis mand kan løfte sig selv yderligere ved at løfte kvinden.

Tilbage til KompatibilitetsMatrix’en.