Orange Mand og Grøn Kvinde

Begge parter er meget mentale og stærke. Den grønne kvinde har meget maskulinitet og vil nærmest udgøre en trussel for den orange mand og han kan derfor let blive ‘taberen’ i magtkampene, som dybest set handler om at beskytte sit eget ubevidste verdensbillede og nedgøre partnerens, eller i hvert fald forsøge at overbevise denne om, at der er kun et verdensbillede der er sandt og det er mit! Begge parter vil være meget selvstændige og uafhængige, og et forhold vil ret hurtigt blive meget frustrerende for begge parter.

Forholdet vil ikke være velfungerende, idet forståelsen for partnerens verdensbillede først opnås efter at have været gennem det grønne felt. Hvis man vil forsøge at arbejde med sit forhold skal kvinden hurtigt op på det blågrønne niveau, hvilket ikke befordres af en orange mand, og manden skal tage to trin, først det grønne og dernæst de blågrønne.

Måden grønne kvinder stiger til blågrøn på, er ved at forsøge sig med Røde, Rav og Orange mænd, som er de eneste der har power nok til at klare dem i de indledende faser af forholdet, men som pga. deres alfaegenskaber ikke er i stand til længerevarende forhold. Det skal hun prøve nogle gange før hun lærer at det ikke er røde mænd hun skal gå efter, men en erkendelse af at hun gennem disse mænd skal modnes til en blågrøn mand. 

Orange mand og grøn kvinde er ikke en god kombination.

Tilbage til KompatibilitetsMatrix’en.