Biler og Parforhold

Dit parforhold svarer til en bil. Hvis parforholdet skal et sted hen – dvs. hvis VI skal derhen SAMMEN, så sætter vi os ind i bilen og ankommer BEGGE på destinationen. Hvis kun en af parterne deltager i rejsen når den anden ikke frem. Parforholdet er bilen der bringer os til vores mål. 

Det kan derfor på et tidligt tidspunkt være klogt at sikre sig at man skal samme sted hen!

Der er normalt bagsæder i en bil. Dvs. der er plads til børn i parforholdet. Nogle kvinder, begynder at fokusere på børnene på bagsædet, fremfor på forholdet. Det gør hende uegnet både som fører og navigatør. Føreren skal nemlig af sikkerhedsmæssige grunde helst holde sig orienteret om hvad der foregår umiddelbart rundt om og specielt foran køretøjet. Kvinden skal have overblikket inde i bilen, manden udenfor – specielt i fremadgående retning.

Hvis parforholdet skal kunne fungere, er det dét man skal fokusere på og ikke på hinanden. Man skal med andre ord fokusere på VI i stedet for DU eller JEG. Hvis karburatoren holder op med at virke, er der ingen pointe i at bebrejde hinanden. Hvis bilen punkterer, skifter manden blot hjulet, hvorefter vi kører videre.

Nogle gange er forholdet udsat for slid og skal måske på værksted for at blive repareret. Det er altså bilen der skal på værksted. Det er ikke partneren der fejler noget.

En del mænd smider sig om på bagsædet, knapper en øl op og begynder at småprutte, men bagsædet er altså børnenes plads. Der skal de sidde og se film fordi det kan få dem til at holde op med rykke håret af hinandens hoveder under kørslen. Mandens plads er bag rattet hvor han kan overskue HELE forholdet. Han skal dog være opmærksom på at når han bruger spejlene er billedet spejlvendt.

Indimellem skal forholdet tankes op for at parret kan køre videre mod deres mål. Det er beskidt arbejde, så det er manden der gør det. Han har nøglen der åbner den lille luge til benzintanken, han sætter studsen i og indenfor tre minutter er forholdet klar til at køre videre…

Man skal altid sørge for at få en bil der er rummelig fordi kvinder har som regel meget bagage!