Bevedsthedsniveauer

Det første bevidsthedslag kaldet delt bevidsthed, er fra infrarød til og med grøn og er det lag af bevidsthed langt de fleste af os lever i. Det er kendetegnet ved at bevidstheden er delt (i bevidsthed og ubevidsthed) hvilket medfører en mængde projektioner. Man tror man ser virkeligheden, men den kan være voldsomt farvet fordi man faktisk ser den gennem sin egen ubevidsthed – hvilket man ikke umiddelbart selv kan se.

Resultatet er at fordi man ikke tager ansvar nok for sine projektioner ser man, at det er de andres skyld. Og fordi vi ikke er hele tror vi det handler om at få kærlighed udefra. Alt hvad der er ubevidst projiceres hvilket betyder at man ser virkeligheden forvrænget. Alle mennesker ser verden på sin egen måde og forudsætter ubevidst at andre enten ser verden som en selv eller er dumme.

Her bruger vi partnerens tilstedeværelse til at få en fornemmelse af at være hele og når denne så stikker af føler vi os halve eller revet over. 

Når vores bevedsthed er delt er der meget der er ubevidst for os. Der er masser af ting vi ikke er klar til at vide noget om – derfor bliver tro en uforpligtende erstatning for alt det vi endnu ikke ved.

Det andet lag hedder helhedsbevidsthed. Det når vi ikke før vi har prøvet at bytte kønsroller på det Orange og det Grønne felt. Det er faktisk netop den byttehandel det der gør os hele. Det lag af bevidsthed er knyttet til hjertet og hjertet er dermed det der forbinder de nederste fysiske lag med de øvre metafysiske. Bevidstheden er ikke længere skarpt adskilt i bevidsthed og ubevidsthed. Man har taget ansvar for sig selv og de to sider er under integration med hinanden. Projektioner mindskes drastisk fordi man bliver meget mere hel og derved ser verden mere som den virkelig er.

Når man bliver mere hel opdager man hvor meget kapacitet hjertet har for kærlighed og man opdager at man kan fyldes af kærlighed indefra. Det handler ikke længere om at få kærligheden udefra. Nu begynder det at handle om at give kærlighed.  Vi taler nok om mennesker som Mother Theresa, Desmond Tuto og Nelson Mandela her. Mennesker der virkelig har funder deres mission i livet. Når det maskuline og det feminine inden i er i balance åbner hjertet. Og det er muligt for os allesammen!

Det tredie bevidsthedslag som er fra indigo til hvid, kaldes kollektiv bevidsthed, er ekstremt sjældent og mit gæt er at det er mennesker som Dalai Lama, Tulku Urgyen, Pema Chödrön og Ken Wilber der befinder sig her. 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Hvem er den mest attraktive partner?

Hvem er den mest attraktive partner?

Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud. Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt....

læs mere
Hvem tiltrækker du?

Hvem tiltrækker du?

Jeg véd at der er mere! Det må der simpelthen være! Siden 2005 har jeg intenst studeret parforhold og når det drejer sig om forhold på et eller flere af de seks første farver (Inftrarød, Magenta, Rød, Rav, Orange og Grøn) er det ret enkelt. Folk siger at kærligheden...

læs mere
Passer I sammen?

Passer I sammen?

  Hvis du gerne vil vide om dig og din kæreste matcher, så tage lige et kig her. Ikke alle mener at man kan dele mennesker ind i udviklingskategorier, men så længe vi kun betragter det her som en model, der kan fortælle os noget om den virkelige virkelighed, går...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar