heart-1137259Hvis vi stadig går rundt og tror at det er partneren der skal bringe kærlighed og lykke ind i parforholdet, kan det godt være at vi bliver nødt til seriøst at overveje om vi går samme vej som dinosauerne.

Der bør ikke i denne verden længere være tvivl om, at der kun er en vej frem, hvis vi vil have lykkelige parforhold – og det er at tage ansvar!

Tage ansvar for vores følelser, vores behov, vores lukkethed, vores kreativitet, vores arbejde og vores retning i livet og endnu værre… hvis vi vil finde mening med noget som helst er vi også i fremtiden pisket til selv at finde den! 100%!

Det vil være en overgang med hårdt arbejde. Der vil blive grædt snot i kilometer og det vil være smertefuldt. Kriserne vil være uundgåelige. Det vil de også selv om vi ikke tager ansvar. Men ved at give udfordringerne den kærlige opmærksomhed der er nødvendig i stedet for at ignorere smerterne, kommer vi altså en hel del hurtigere frem til parforhold med langt større nærvær og autencitet.

Men det bliver lettere når vi forstår, at tackle udfordringerne der hvor bolden rent faktisk er.

Vi er ved et vendepunkt i historien (og evolutionen). Flere mennesker er ved og har opdaget at lykken og kærligheden ikke kommer fra et andet menneske, men at den kommer indefra. Indefra os selv. Mange har allerede opdaget at det handler ikke om hvad jeg kan få UD af et forhold. Det handler om hvad jeg kan bringe IND i forholdet.

De forhold vi virkelig leder efter findes. De er allerede der ude. Der er mennesker der har taget konsekvensen og committet sig til et forhold i udvikling og fremdrift, og der findes efterhånden ret mange værktøjer der kan hjælpe os på vej.

Du kan selvfølgelig også fortsætte med at finde partnere der igen og igen udspiller det samme mareridt, som dit mønster kræver for at vågne. Du kan fortsætte med at forsøge at ændre partnerens adfærd, så du kan holde dine negative følelser på afstand. Blive endelig ved med at tiltrække den samme type partner – ligesom fluen der bliver ved med, at forsøge at flyve gennem ruden ved at banke panden mod glasset, indtil den dør af udmattelse. Samme strategi – samme resultat.

Prøv noget nyt! Eksperimentér! Opdag! Elsk uforbeholdent!

Læs mere om fremtidens parforhold her!

 

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar