Vi lever i en tid hvor parforhold har det vanskeligt. Når vi har problemer i vores parforhold, skyldes det ikke, at vi er bagud i forhold til de forhold som ser ud til at fungere. Det skyldes faktisk at vi er helt fremme ved evolutionens forkant. Der hvor ingen andre har gået før og der hvor der ikke er nogle nemme svar på de store spørgsmål. Simpelthen fordi det er os der er pionérerne og skal finde svarene, så de næste kan komme lettere igennem tidens kønsrolleforvirring.

Sagen er nemlig at evolutionen rigtig gerne ser at vi bliver mere hele mennesker og tiden til det helt store spring er nu! Evolutionen har kun en eneste grund til at bytte rundt på kønsrollerne så mænd bliver bløde og kvinder trækker ind på direktionsgangene som bestyrelses formænd/damer. Evolutionen har en plan – evolutionen ER planen!

Den ultimativt smarteste måde at hele os mennesker på der hvor vi er nu, er ganske enkelt at mænd indefra oplever hvordan det kvindelige fungerer. Dvs. han møder sin egen Anima – sin egen indre kvinde, og identificerer sig så meget med hende at han for en tid glemmer at være Mand.

Og det samme for kvinder. De har i nogen tid været tvunget ind i deres Animus – deres maskuline del og derved lært hvad det vil sige at være en mand og har for en stund glemt det feminine.

Syntesen af hvad mænd og kvinder så har lært er, at parforhold fungerer ikke når vi bytter roller og evolutionens plan er ganske enkelt, at udvide vores forståelsesramme til at omfatte det modsatte køn, fordi det er på tide at forøge vores kærlighedsevne drastisk, hvis vi skal overleve som art.

Så evolutionens tilbud til os lige nu er:

Indtag kærligheden eller uddø! Spis af kærlighedens frugter eller gå til grunde!

Animus besatte kvinder

Når det indre maskuline og det indre feminine er i balance, åbner det til næste evolutionstrin, som kan være en erfaring af, at kærlighed er tidløs. Det siges at vi ikke kan tage noget med os her fra, men lad mig påstå, at det ikke er sandt. Jeg holder på, at vi faktisk kan tage noget med os her fra – og det er den kærlighed vi giver og modtager! Dén kærlighed dør ikke selv om vi dør – og endnu bedre – den er altid tilgængelig uanset hvor vi er og hvem vi er, men det tager vi en anden gang…

Læs mere her:  Den Rigtige Mand. Bogen der viser dig alle de ting din far aldrig lærte dig om at være en Rigtig Mand! Bogen der viser dig hvordan du får både respekt og selvrespekt. Hvordan du finder saft og kraft til at få dine drømme til at gå i opfyldelse!

Læs Mandebogen her!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Hvem er den mest attraktive partner?

Hvem er den mest attraktive partner?

Tiltrækning er ret simpelt for mænd og meget kompliceret for kvinder. Mænd til og med Grøn kræver kun en sexet krop, eller et frækt tilbud. Kvinder derimod kræver nye evner fra manden på hver farve, hvilket er det der har sikret, at evolutionen har gjort fremskridt....

læs mere

Halve Mennesker Kan Ikke Være Helt Lykkelige

"You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hoplessly dependent on the system that they will fight to protect it." (Morpheous til Neo i Matrix). At være lykkelig er svært, hvis man ikke ved hvordan. De...

læs mere

Alfamænd, Betakvinder og Fremtidens Parforhold.

Indtil ca. 1960 har der i overvejende grad været en ganske sikker adfærd der har sikret mænd en (eller flere) kvinder. David Deangelo slog fast for 15 år siden: Attraction isn't a choice! Det han mener er at kvinder ikke har en knap der hedder 'Attraction', som de...

læs mere

0 kommentarer