Alfamænd og BetakvinderIndtil ca. 1960 har der i overvejende grad været en ganske sikker adfærd der har sikret mænd en (eller flere) kvinder.

David Deangelo slog fast for 15 år siden: Attraction isn’t a choice! Det han mener er at kvinder ikke har en knap der hedder ‘Attraction’, som de bare kan trykke på og derefter blive forelskede i en mand.

Han var også med til at kortlægge nøjagtig hvilken adfærd der virker, når mænd skal score kvinder og hvilken adfærd der ikke giver bonus. Han fandt ud af at mænd faktisk har den knap der kan få kvinder til at føle attraction.

Og det er faktisk både genialt og nedslående. Genialt fordi hvis man som mand gerne vil finde sig en kæreste, er der en formel der virker med 98% sikkerhed! Nedslående fordi hvis man følger den opskrift, trigger man nogle mekanismer i kvindens hjerne der faktisk skaber attraction og kan gøre det i en grad så kvinden slet ikke kan kontrollere sig selv – altså en slags manipulation som intet har at gøre med kærlighed. Det er ren biologi.

Alfamænd kan det! De bruger disse tricks, nogle bevidst men de fleste nok mindre bevidst til at score kvinder.
Betamænd kan det ikke. Men de kan lære det. Det er som at lære at cykle.

Mange kvinder påstår at det virker i hvert fald ikke på dem. Men sandheden er at det virker på næsten alle kvinder! Det foregår nemlig helt under radaren og hvis manden ved hvad han gør, opdager hun intet overhovedet!

Teknikkerne virker på kvindens reptilhjerne (instinkterne) og på hendes limbiske hjerne (følelserne).

Det første man som mand skal gøre er bare at fange hendes interesse i et kort øjeblik. Det korte øjebliks interesse kan man så, ved hjælp af en teknik der hedder Push Pull forstærke, indtil hun ikke længere kan kontrollere sig selv. Push Pull virker ligesom når en bil er kørt fast i sneen og man skubber og slipper indtil bevægelsen er stor nok til at bilen kan bevæge sig igen.

Når man som mand kan skubbe og trække en kvinde ud og ind gennem flere forskellige følelser, har man en helt utrolig magt. Og der er noget dybt i det kvindelige der virkelig ønsker at kunne overgive sig i tryghed til en der demonstrerer at han har styr på sin kraft. Så er associationen i lillehjernen nemlig, at så har han styr på alt andet også. Et trygt liv hvor afkommet kan vokse op. Sikkerhed i form af trygge rammer, indkomst, styrke til at forsørge og beskytte hende og eventuelle børn mod fare. Så har han noget som de fleste kvinder på et meget dybt instinktivt niveau, kan blive desperate for at få fat i!

Men kærligheden – hvad med den? Er det kærlighed at man som mand bevidst eller ubevidst, kan manipulere med kvindens følelser og behov for at skabe en ‘kunstig’ forelskelse?

Kvinder tager ofte fejl af alfamandens kraft og tolker den som kærlighed!

Den største ulempe ved alfamanden er, at kvinder gang på gang på gang tror at nu er den der! Men prøv lige at se det fra Alfamandens side. Den mand som har den magt over kvinder, har selvfølgelig også tænkt sig at bruge den. Igen og igen. Fordi han skal bekræftes!

Alfamanden skal sprede sine gener. Så hver gang du som kvinde bliver ‘taget med storm’ eller får ‘benene fejet væk under dig’ eller du føler at ‘det klikker’, så har med største sandsynlighed at gøre med en Alfamand. Og hvad er det sådan en skal? Han skal videre til den næste og den næste og den næste…

Du kan IKKE holde på ham. Det vil svare til at forsøge at få jorden til at dreje den anden vej rundt. Han SKAL videre. Det er hans mission.

Så en gang mere:

Kvinder tager ofte fejl af alfamandens kraft og tolker den som kærlighed!

Men vi lever i en tid hvor vi har chancen for at kunne noget mere. De gamle mand/kvinde mekanismer havde til formål at sikre artens overlevelse under påskud af at kærligheden er til stede. Det er den også i form af instinkter (sex) og følelser (erotik). Men i dag har vi som art adgang til mindst et lag mere og i mange tilfælde også to. Det første lag er at inddrage storhjernen i kærlighedsprocessen. Den skal nemlig sikre at der sker et fornuftsbaseret realitetscheck, et fravalg af den partner der ikke er god for os. Den skal spare os for lidelser og så sker der i øvrigt det mystiske, at når lillehjernen (følelserne) og storhjernen (intellektet) arbejder sammen, åbner du dig ind til det næste lag af kærligheden!

Et valg der er baseret udelukkende på følelser, brænder vi os på igen og igen. Et valg der er baseret på logik og intellekt er iskoldt og kan give forfrysninger langt ind i sjælen. Men når den kolde maskuline logik afbalancerer de brændende feminine følelser – altså når storhjerne og lillehjerne arbejder sammen, får vi et tempereret resultat der er meget mere i balance. Og det åbner hjertet. Helt af sig selv.

Der er endnu et lag der er tilgængeligt for de som vil gøre arbejdet. Det er et niveau af kærligheden hvor alting vender. Når hjertet lukker døren op ind til det sted hvor kærligheden findes i uendelige mængder. Der hvor der er mere end nok til alle væsner i hele universet. Der handler det ikke længere om hvad jeg kan få UD af parforholdet. Der handler det om hvad jeg kan bringe IND i det!

Og så vender alt rundt. Fra underskud til overskud. Fra mangelvarer til overflod. Fra at tage til at give.

Læs mere om fremtidens parforhold her!

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer