A muscular asian model in a black waistcoat

Alfahannen – den kraftfulde og successfulde mand er ikke den han foregiver at være. Jeg tror jeg har rundet 500 tilfælde af kvinder der i frustration over at være faldet for en alfahan, som ikke forstod et kuk af hvad følelser er, havde måttet erkende at forholdet til ham, kun kunne være kortvarigt. Efter de første måneder, vil den kraftfuldhed han bruger som facade, krakkelere og den svaghed han også rummer, vil dukke frem i lyset.

Mange gange har jeg også set den snu alfahan liste ud af forholdet, fordi han har opdaget, at netop på det emotionelle område, er han bagud på point – og så hellere snige sig væk med en alt fra raffineret til lam undskyldning, end at skulle erkende sin svaghed og sit nederlag for en kvinde.

For kvinder er det vigtigt at vide at ALLE alfahanner før eller siden mister kraften. Luften går simpelthen af ballonnen! 

Alfahannen er en alfahan af netop én årsag. Han skal ud og sprede sine gener. Så det er indbygget i hans natur at han ikke skal være i langvarige forhold. Og til de kvinder der håber at han ændrer sig: Held og lykke!

Set fra en evolutionær vinkel er den bløde betamand mere udviklet end den hårde alfahan. Han har midlertidigt mistet sin kraft for at lære indefra hvordan det er at være kvinde. Han forstår kvinder på et dybere niveau, men mangler ofte handlekraft. I yderste konsekvens er han det man kalder for Mr. Nice Guy – altså en slags dørmåtte. Men han vil gå langt for at holde på sin kvinde.

Bedst er det selvfølgelig at møde en AlfaBeta mand. Det er ikke en dansklærer. Det er en mand der har været gennem både alfa og beta stadierne og har fundet en balance. Kun den mand der fuldt ud har erkendt sine svagheder er stærk. Den mand er sjælden. Og mere hel. Og så er han selvstændig.

I Integralt perspektiv er Alfahannen Orange, Betamanden Grøn og den balancerede mand Blågrøn.

Hvis det ikke var for kvinden, ville menneskeheden aldrig udvikle sig. Vi ville ikke engang have en sofa, et TV, en remote eller enddog øl! Mænds krav til kvinder er simple: De skal se godt ud og de skal være fødedygtige.

Kvinders krav til mænd er derimod vokset og vokser stadig. Hvis vi som mænd skal skore en kvinde er det ikke nok længere at slå alle de andre mænd omkring hende ned med vores kølle og hive hende afsted i håret. Næh… Vi skal kunne sikre brød på bordet og tag over hovedet til både hende og børnene. Og kravene er vokset til at vi skal være sociale, vedholdende, underholdende og indenfor de sidste 50 år har vi skulle lære at begå os i det følelsesmæssige og i løbet af den nutid vi lever i, bliver det også nødvendigt for mænd at have en bevidst mission.

Uden kvinder ville evolutionen gå i stå.

Læs Mandebogen her!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sign up til nyhedsbrevet:

Related Articles

Løs dine problemer i parforholdet

Løs dine problemer i parforholdet

Problemer i parforholdet? Retning i livet? Mangler du kraft? Véd du hvad du skal med resten af dit liv? Er der knas i parforholdet? Har du brug for en MandeCoach? Er der blevet længere til sex? Er du i tvivl? Så er her bogen, som enhver mand der vil være chefen i sit...

læs mere
Den Feminine Kvinde

Den Feminine Kvinde

Der er rigtig mange kvinder, der spørger sig selv om det virkelig kan være rigtigt, at alle de gode mænd er taget. Men der er også mange mænd, der er begyndt at stille sig selv det samme spørgsmål. Mænd som ikke længere bare er tilfredse med at finde et lækkert skår,...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar