≡ Menu

Mandegruppe

Mandegruppe.

Hvis du nogensinde har været i tvivl om din plads i verden, om din eksistensberettigelse, om din manddomskraft og om din retmæssige plads som rosinen i pølseenden af evolutionen, lige der hvor du er netop nu….!!!!! Så skulle du måske tænke lidt over hvor hvor fantastisk og hvor kraftfuld din erobring af din mors livgivende æg som hun stillede til rådighed for dig i sin livmoder egentlig var! Ud af hundrede millioner andre små sædceller som sprintede, speed svømmede og kæmpede for at overleve og videreføre evolutionen, var det DIG der vandt det løb!!! DU KOM FØRST !!!!!!! DU SEJREDE og blev belønnet med livet!

Det havde du nok glemt og ikke haft til sinds at komme i tanker om de første 35-40 år af dit liv, hvor du er væltet bevidstløst rundt i en tilværelse du alligevel ikke rigtigt havde kontrol over. Det er der ikke rigtigt nogen der har og det er fordi evolutionen i den første halvdel af dit liv har en plan med dig som du SKAL følge for at blive egnet til at forberede den næste generation.

Mandegruppe

Den første del af dit liv skal du nemlig bruge på at repetere evolutionen, så du bliver i stand til at bygge det næste lille udviklingstrin i røven af hvor evolutionen står nu. Det hedder røvulution. Du starter dit liv i et par liter vand i din mors mave som et encellet væsen – akkurat som livet startede i ursumpen som encellede væsner. Der svømmede du rundt som en fisk og udviklede er en krop med tilhørende reptilhjerne hvorfra instinkterne styres og senere i graviditeten fik du også den limbiske hjerne som bla. huser vort emotionelle liv. Du forberedte lunger som du skulle bruge senere. Du groede arme og ben og pludselig blev du født. Akkurat som da fiskene udviklede lemmer og lunger og gik på land – på alle fire som padder og reptiler.

Senere rejste dyrene sig op og begyndte at gå på 2 ben og udviklingen af storhjernen tog fart. Sproget blev udviklet og på denne listige måde får evolutionen programmeret sig selv ind i dit liv. Du repeterer så at sige hele evolutionen den første halvdel af dit liv! Først som encellet eksistens. Derefter som svømmende fisk. Og så kommer pattedyrene og til sidst skal du repetere tilværelsen fra den gang vi kravlede ned fra træerne og blev mennesker. De første tilværelser som neanderthalere er hurtigt repeteret, men jo længere frem vi kommer jo mere tid bruger du på at repetere de enkelte tilværelser. Og midt i livet repeterer du så din forrige tilværelse – måske som pølsemand i Wien for 200 år siden… og når det er gjort så er det vi har balladen. For hvad skal vi så nu? Ikke mere automat repetition, sporet stopper, ikke mere facitlist – KRISE – MIDTVEJSKRISE! Identitetskrise – for hvem er jeg så, når jeg ikke længere bevidstløst skal repetere evolutionen?

Vi står alle sammen her – nøjagtig midt i evolutionen, hvor den er ved at udvikle forhold, hvorunder vi kan udvikle hjerter og ret hurtigt derefter en ægte spiritualitet. Så kan de næste generationer få kærligheden og hjertet ind med modermælken så at sige, når de skal repetere evolutionen.

Kender du det? At stå der sidst i trediverne eller først i fyrrerne med et drøn forlist, totalt bankerot, overtrukket parforhold, et par skilsmissebørn, en halvrådden bil, et lunkent job og skal til at finde ud af hvad i Hede Hule Helsingør du så skal gøre…?

lost-927078_1920_t

Hvad med at finde retningen i DIT EGET liv?
Hvad med at skabe det liv, du først nu er blevet klar til!
Hvad med at åbne for dit eget kreative potentiale!
Hvad med at blive 400 gange mere bevidst og vågen i dit liv og dit parforhold?
Hvad med at blive den Mand din kvinde drømmer om?
Hvad med at blive den Mand der øser ud af sin Visdom, sin lykke og sin Kærlighed?
Hvad med at finde Mål, Mening og Retning?

 

Det er nu du skal finde ligesindede og lære det som din far nok aldrig lærte dig – at mærke din Maskulinitet sammen med andre MÆND! – ikke kvinder! At mærke den maskuline energi der tordner imod dig indefra og har gjort det siden du med storm erobrede førstepræmien og fødselsretten i din mors mave! Du har en grund til at være her og grunden er alene AT DU ER HER! Og du har en opgave! Gør det du skal gøre uden udskydelse.

Det er NU du skal i gang med at plante DIT træ! Skabe dit liv og erobre den kærlighed som du har krav på. Du har kørt i en gammel bil hele livet med speederen helt i bund, men desværre også med håndbremsen trukket, bare sådan for en sikkerheds skyld! Du har været kæppen i dit eget baghjul.

Det er nu du skal VÅGNE OP, komme til dig selv, blive livsædru, nærværende, sansende, følende, legende, kreativ og få sat kursen for resten af dit liv!

Skal vi så ikke lige se at komme op i omdrejninger, så vi kan redde verden eller noget…?

Reservér din plads i en Mandegruppe allerede nu. Det er fuldstændig uforpligtende. Det eneste der sker er at du snart vil modtage mere information om tider og priser:

Comments on this entry are closed.